0

Keresés:

Gyakorló könyvek

Rendezés:
 • Angol Kompetenciamérési Feladatok

  Angol Kompetenciamérési Feladatok

  Csikós Borbála, Liv Marton
  Kiadó: Akadémia Kiadó
  Angol kompetenciamérési feladatok6. és 8. évfolyamosok számára 10-10 feladatsort tartalmaz a 6. és a 8. évfolyamosok számára, a feladatsorok A1, illetve A2 szintnek felelnek meg, a vizsgarészek és a feladattípusok követik az élesben használt mintákat, a feladatok terjedelme és nehézségi szintje megfelel a tantervi követelményeknek, a feladatsorok megoldásával rutinszerűvé tehető a megoldásra szánt idő helyes beosztása, a hallott szöveg értése vizsgarészhez a hanganyag a www.akademiaikiado.hu weboldalról a virtuális mellékletek menüpontban, a kötetben található egyedi kód segítségével tölthető le, a megoldókulcs lehetővé teszi a kötet önálló használatát.
  Tovább
  ISBN: 9789630596916
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  2 890 Ft

  2 456 Ft(15%)

 • Blackbird Kurzuskönyv -Virtuális Melléklettel

  Blackbird Kurzuskönyv -Virtuális Melléklettel

  Király Zsolt
  Kiadó: Akadémia Kiadó
  A BLACBIRD egy komplex vizsgaelőkészítő kurzus, amely az Idegennyelvi Továbbképző Központ (Rigó utca) angolC típusú közpfokú vizsgájára készíti fel azokat a nyelvtanulókat, akik már túlvannak mintegy 400-500 órányiangolnyelvtanuláson, és ennek megfelelő szókinccsel és nyelvtani ismeretekkel rendelkeznek.A könyv minden anyaga és feladata a vizsga követelményrendszere által támasztott elvárásoknak van alárendelve.
  Tovább
  ISBN: 9789630595520
  nyelv(ek): angol , magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  5 450 Ft

  4 633 Ft(15%)

 • Kétezer Teszt és Fordítás Angol Nyelvből
  új

  Kétezer Teszt és Fordítás Angol Nyelvből

  Kiadó: Maxim Kiadó
  * A B1 és B2 szintű feladatok elkülönítve jelennek meg a könyvben.* Minden fejezet áttekintést nyújt az adott nyelvtani témakörről, amit feleletválasztós nyelvtani tesztek és fordítási feladatok követnek* A kötet tartalmaz részösszefoglalókat, illetve egy teljes, átfogó összefoglaló fejezetet is, ahol összefüggő szövegek fordítása is szerepel.* A könyv használatának ideális színtere az iskolai nyelvoktatás, de bárki használhatja alap- és középfokú nyelvvizsgára vagy közép- és emelt szintű érettségire való felkészülésnél is.* A kiadványt ajánljuk iskolai vagy otthoni gyakorláshoz és ellenőrzéshez egyaránt.
  Tovább
  ISBN: 9789632610887
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  2 480 Ft

  2 108 Ft(15%)

 • I Like English - Angol Készségfejlesztő A1-B1 Szinten
  új

  I Like English - Angol Készségfejlesztő A1-B1 Szinten

  Kiadó: Maxim Kiadó
  * Kötetünk segít áttekinteni, rendszerezni, felmérni és kiegészíteni a tanulók ismereteit angol nyelvből A1-B1 szinten.* Egy-egy kiemelt téma köré épülnek fel a fejezetek, amelyeket érdekes és információban gazdag szövegek vezetnek be.* A szövegekhez tartoznak megértést ellenőrző feladatok, szókincsismétlő és -fejlesztő egységek, nyelvtani gyakorlatok, illetve tanárral vagy önállóan is elvégezhető szóbeli és írásbeli szituációs feladatok.* A fejezetek végén kétnyelvű szószedet segíti elő az új szavak áttekintését.* A feladatok megoldásai a kiadó honlapján elérhetőek.* A fejezetek az élet olyan területeit állítják a középpontba, amelyek a mindennapi nyelvhasználat során a leggyakrabban fordulnak elő és az írásbeli és szóbeli idegen nyelvi kommunikáció legfontosabb témái.* Kiadványunkat ajánljuk az általános iskola 8. osztályosainak, illetve a középiskolák 9-10. osztályos tanulóinak.
  Tovább
  ISBN: 9789632610696
  nyelv(ek): angol , magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  1 980 Ft

  1 683 Ft(15%)

 • Task Mix In English
  új

  Task Mix In English

  Dr. Farkas Árpádné
  Kiadó: Maxim Kiadó
  Kiadványunk célja, hogy B1 és B2 szinten átfogó segítséget nyújtson* az angol nyelvtudásunk felméréséhez,* szókincsünk bővítéséhez,* nyelvtani ismereteink átismétléséhez* és önálló nyelvhasználói készségeink aktivizálásához. A kiadvány jól áttekinthető felépítése lehetővé teszi a B1 és B2 szintű, különféle készségeket fejlesztő feladatok célirányos gyakorlását.
  Tovább
  ISBN: 9789632611297
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  2 280 Ft

  1 938 Ft(15%)