0

Keresés:

Oxford szótárak mindenkinek.

Oxford szótárak mindenkinek.

Think Dictionaries - think Oxford. Találja meg az Oxford Kiadó kínálatából az önnek nyelvi szintben megfelelő szótárt.
 

Miért használjunk egynyelvű angol szótárakat?
- Angolok írták, szerkesztették az angol gondolkodásmód szerint
- Példákkal, magyarázatokkal segít eligazodni, hogy egy-egy szó többféle jelentése közül egy adott szövegkörnyezetben mit jelent.
- Segít a szavak alapos megismerésében, pontos használatában.

Minden tanulói szótár  példamondatain, nyelvtani magyarázatain keresztül biztos útmutatást nyújt a helyes nyelvhasználathoz. Megbízható szókincs kezdőtől a haladó szintig. Speciális szótárak segítenek a szinonímák, angol szókapcsolatok, idiomák és vonzatos igék használatának elsajátításában.

A kiadó által megjelentetett számos szótár közül válogathat az Oxford könyvesbolt polcain és webáruházában. Keressen bár tanulói, szakmai, vagy anyanyelvi szótárakat.

Válasszon szótárt az Oxford könyvesbolt webáruházának kínálatából!

 

  • Oxford Idioms Dictionary For Learners of English *

    Oxford Idioms Dictionary For Learners of English *

    Kiadó: Oxford University Press
    Intermediate to Advanced (B1-C2)A new edition of the dictionary that explains more than 10,000 of the most frequently used idioms in English today.- Contains a wide range of idioms, from expressions used in business and newspapers to very up-to-date informal English and slang expressions.- Covers idioms from British and American English and other English-speaking countries.- New design and simple system of links to help you find what you want quickly and easily.- New opposites and related words to build vocabulary.- New study pages explore common themes and uses to help you develop a deeper understanding of English idioms.- Pronunciation is given for all key words and stress for all idioms.
    Tovább
    ISBN: 9780194317238
    nyelv(ek): angol
    Raktárkészlet: 1-10 pld
    Rendelhető

    Webes ár:

    15 175 Ft

    12 899 Ft(15%)

  • Oxford Angol-Magyar Szótár Nyelvtanulóknak

    Oxford Angol-Magyar Szótár Nyelvtanulóknak

    Phillips,Janet
    Kiadó: Oxford University Press
    Az Oxford angol-magyar nyelvtanulói szótár nyerte, és így KIVÁLÓ MAGYAR SZÓTÁR díjat kapott!- szótárunk a jól bevált egynyelvű Oxford Wordpower Dictionary kétnyelvű változata- a híres oxfordi szótárak hosszú évtizedekre visszanyúló, bevált és nemzetközileg is elismert tapasztalataira épít- megbízható szókincset ad a középhaladó nyelvtanulónak- példamondatain, nyelvtani magyarázatain keresztül biztos útmutatást nyújt a helyes nyelvhasználathoz- ez a szótár kimondottan a magyar tanulók problémáival foglalkozik- több mint 2000 a magyar nyelv szempontjából trükkösebb szó vagy kifejezés helyes használatára hívja fel a figyelmet- a 20 oldalas magyar nyelvű Study Pages:- érdekes nyelvi jellegzetességeket mutat be rendkívül sok praktikus tanácsot ad az íráskészség és a nyelvi tudatosság fejlesztésére itt találjuk a gyakran félreismert - ezért félrefordított - szavak listáját is a helyes magyar megfelelőikkel együtt.- több mint 31.000 címszót és kifejezést tartalmaz a mai angol (és amerikai) nyelvhasználatból- szinte minden nyelvkönyv teljes szókincse megtalálható benne- 3000 szólás és 1500 phrasal verb magyar változata- több mint 22.000 példa illusztrálja a szavak jelentését- 1200 más szócikkre történő utalás és sok speciális illusztráció segíti a pontosabb, gyorsabb megértést- a szavak mellett minden esetben szerepel a szófaji hovatartozás és a fonetikai átírás is
    Tovább
    ISBN: 9780194315319
    nyelv(ek): angol
    Raktárkészlet: 1-10 pld
    Rendelhető

    Webes ár:

    8 990 Ft

    7 641 Ft(15%)