0

Keresés:

A héten érkezett – angol nyelvű irodalomi újdonságok

A héten érkezett – angol nyelvű irodalomi újdonságok

Csak néhány név a sorból - Neil Gaiman, Tracy Chevalier, Ian McEwan, Rick Riordan

 

 • Megjelent a Red Sparrow trilógia második kötete - Palace of Treason.
 • Apolló megpróbáltatásai folytatódnak az új Rick Riordan regényben.
 • És mi történne a világgal, ha nők egyszer csak arra ébrednének, hogy van egy különleges képességük. Megállítja őket valaha valami, vagy valaki...? Naomi Alderman regénye letehetetlennek ígérkezik.

A számos újdonság közül mindenki találhat kedvére valót, amennyiben eredetiben szeretné olvasni ezeket az izgalmas regényeket.

 

Újdonságaink

 • The Power
  új

  The Power

  Alderman, Naomi
  Kiadó: Penguin Books Ltd
  Suddenly - tomorrow or the day after - teenage girls find that with a flick of their fingers, they can inflict agonizing pain and even death. With this single twist, the four lives at the heart of Naomi Alderman's extraordinary, visceral novel areutterly transformed.Mi történne a világgal, ha nők egyszer csak arra ébrednének, hogy van egy különleges képességük. Naomi Alderman regényében pontosan ez történik. A nőknek különleges erejük lesz. Az ujjukcsettintésével fájdalmat tudnak okozni. Akár olyan erős fájdalmatis, melybe bele lehet halni. Hirtelen a férfiak elveszítik az uralmat s minden ellenőrzést, még saját maguk fölötti ellenőrzést is. Végre eljött a nők ideje - de hol a vég? Mi fogja őket megállítani? Megállítja őket valaha valami, vagy valaki...?
  Tovább
  ISBN: 9780670919963
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  2 635 Ft

  2 240 Ft(15%)

 • Palace of Treason (Red Sparrow Trilogy 2)
  új

  Palace of Treason (Red Sparrow Trilogy 2)

  Matthews, Jason
  Kiadó: Penguin Books Ltd
  PARISA young woman is cornered on a deserted boulevard.Moments later she walks away, leaving her assailant for dead.ATHENSAn elderly man walks into the American embassy with a story to tell.MOSCOWThe most unlikely of traitors is uncovered by the most dangerous of men.WASHINGTONA brilliant, unorthodox CIA agent must single-handedly connect the dots to stop an intricat ..
  Tovább
  ISBN: 9781405920834
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  2 750 Ft

  2 338 Ft(15%)

 • Norse Mythology (Pb)
  új

  Norse Mythology (Pb)

  Gaiman, Neil
  Kiadó: Bloomsbury
  Az ősi történetekből Gaiman regényszerű ívet kovácsol, kezdve a kilenc világ legendás megteremtésével, majd sorra veszi a félistenek, törpék és óriások tetteit. Például Thor pörölyének ellopását, aki ezután kénytelen nőnek öltözni - ez az ő szakállávalés étvágyával nem kis feladat -, és úgy visszalopni. De elmeséli a legmeghatóbb történetet is, amikor Kvasir, a legbölcsebb isten véréből megfőzik azt a sört, amely aztán létrehozza a költészetet. A számtalan kaland Ragnarökkel, az istenek alkonyával, újidők és emberek születésével zárul.Neil Gaiman has long been inspired by ancient mythology in creating the fantastical realms of his fiction. Now he turns his attention back to the source, presenting a bravura rendition of the greatnorthern tales.In Norse Mythology, Gaiman stays true to the myths in envisioning the major Norse pantheon: Odin, the highest of the high, wise, daring, and cunning
  Tovább
  ISBN: 9781408891957
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  3 390 Ft

  2 881 Ft(15%)

 • Fragile Things - Film Tie-In
  új

  Fragile Things - Film Tie-In

  Gaiman, Neil
  Kiadó: Headline Books
  A tizenkét hónapnak is múlatnia kell valahogy az időt, hát mesélnek egymásnak. Árnyék hiába utazik Skóciába, akit az istenek egyszer megtaláltak, azt nem hagyják békén. Ha betévedünk egy partira, ahol gyönyörű lányok vannak, azért kérdezzünk rá, honnétjöttek. Neil Gaiman a tőle várható virtuozitással, abszurd, humoros és morbid hangulatokat könnyedén váltva, ezúttal novellákban és versekben mutatja be azt a világot, amit csak ő lát a valóság látóterének szélénHot off the critical success of Anansi Boys, Gaiman offers this largely disappointing medley that feels like a collection of idea seeds that have yet to mature. Among the ground covered: an old womaneats her cat alive, slowly
  Tovább
  ISBN: 9781472250964
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  2 880 Ft

  2 448 Ft(15%)

 • Macbeth

  Macbeth

  Nesbo, Jo
  Kiadó: Random House Uk
  Egy újabb kiváló thriller angolul a zsenáiális skandináv krimi-írótól, Jo Nesbo-től.Mikor egy illegális drogbirtoklással kapcsolatos ügy vérfürdőhöz vezet, Macbeth - nem a dán királyfi - hanem ezúttal egy volt drogfüggő és zűrös múlttal rendelkező rendőrfőnököt és csapatát bízzák meg a szemét eltakarításával.Sikeréért meg is kapta a jutalmát. Hatalom. Pénz. Elismerés. Mindent elért.De van egy ember, aki nem akarja, hogy a csúcsra kerüljön...Hallucinációktól és üldözési mániától szenvedve Macbeth kezd megbomlani. Lassan kezdik meggyőzni, hogy valójában nem is az, aki...Mindez addig tart, amíg meg nem öli ezért...Márpedig Macbeth a legjobb rendőr, aki valaha volt...He's the best cop they've got.When a drug bust turns into a bloodbath it's up to Inspector Macbeth and his team to clean up the mess.He's also an ex-drug addict with a troubled past.He's rewarded for his success. Power. Money. Respect. They're all within reach.But a man like him won't get to the top.Plagued by hallucinations and paranoia, Macbeth starts to unravel. He's convinced he won't get what is rightfully his.Unless he kills for it.
  Tovább
  ISBN: 9781781090268
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  4 815 Ft

  4 093 Ft(15%)

 • On Chesil Beach - Film Tie In
  új

  On Chesil Beach - Film Tie In

  Mcewan,Ian
  Kiadó: Random House Uk
  Ian McEwan mára már klasszikussá vált regénye új köntösben vár a rajongókra. 1962 júliusa: Edward és Florence fiatal házasokként érkeznek Dorset partjainál található hotelhez, hogy itttöltsék nászútjukat. Mindketten látszólag a fiatalság ártatlanságával esküdtek. Vacsorájukat szobájukban költik el. Nászéjszakájuk közeledtével mindketten próbálják elnyomni félelmeiket az estével kapcsolatban. Az éjjel végeztével nemhogy közelebbkerültek volna egymáshoz, hanem méginkább ismeretlenek lettek egymás előtt. Az éjszaka eseményei egész életükön keresztül kísérteni fogja őket...It is July 1962. Edward and Florence, young innocents married that morning, arrive at a hotel on the Dorset coast. At dinner in their rooms they struggle to suppress their private fears of the wedding night to come and, unbeknownst to them both, theevents of the evening will haunt them for the rest of their lives.
  Tovább
  ISBN: 9781784705565
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  3 095 Ft

  2 631 Ft(15%)