0

Keresés:

Angol üzleti nyelvkönyvek

Angol üzleti nyelvkönyvek

Tankönyvek, kommunikáció, szókincsbővítés, vizsgaanyagok.

Angol üzleti tankönyvek, szókincsbővítő kiadványok és számos kommunikációs gyakorlatot tartalmazó, tematikus szóbeli vizsgára felkészítő kiadvány között válogathat webáruházunkban.

Megjelent a jól ismert Business Result tankönyvcsalád új kiadása. Emellett a magán úton tanulók számára készült - egy tanár, egy diák - Business One:One is a legnépszerűbb üzleti nyelvkönyvek közé tartozok.

Számos, az egyéni felkészülést támogató, készségfejlesztő kiadvány áll rendelkezésre, melyeket bármely általános angol tankönyv mellett használva az üzleti szókincs is beépíthető az angol nyelv elsajátítása során.

Business English

Szaknyelvi vizsgák


 

 • Üzleti Kommunikáció Szóban és Írásban Angol

  Üzleti Kommunikáció Szóban és Írásban Angol

  Kiadó: Grimm Könyvkiadó
  Az üzleti élet szereplői számára, akiknek célja az igényes, nyelvi fordulatokban gazdag szóhasználat- az üzleti kommunikáció során leggyakrabban használt állandósult szókapcsolatok, kifejezések, melyek segítenek a levélírásban, a telefonálás lebonyolításában, a szállodai szoba-, illetve repülőjegy foglalásban, a konferenciára való jelentkezésben- az írásbeli kommunikáció során használt mintaszövegekkel (levél, e-mail, fax), szóbeli kifejezésekkel, formai sajátosságokkal (pl. keltezés) kiegészítve
  Tovább
  ISBN: 9789637460777
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  2 990 Ft

  2 542 Ft(15%)

 • Társalgás, Szituációk, Grafikonelemzés -Üzleti Angol +Mp3

  Társalgás, Szituációk, Grafikonelemzés -Üzleti Angol +Mp3

  Csernókné
  Kiadó: Lexika Kiadó
  Az üzleti angol nyelvvel megismertető kötete hatékony és eredményes felkészülést biztosít a középfokú üzleti nyelvvizsgák (BME, EuroPro, GazdálKodó, KITEX stb.) szóbeli részére.A könyv tartalma és újdonságai: a legnépszerűbb üzleti nyelvvizsgák tematikáját a teljesség igényével feldolgozó társalgási rész
  Tovább
  ISBN: 9786155200083
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  3 490 Ft

  2 967 Ft(15%)

 • Magyar-Angol Üzleti Kommunikáció - Gyakorlatokkal

  Magyar-Angol Üzleti Kommunikáció - Gyakorlatokkal

  Németh Katalin
  Kiadó: Lexika Kiadó
  Hungarian-English Business Phrase BookKönyvünk az üzleti kommunikáció elsajátításában és a gazdasági nyelvvizsgákra készülő tanulók számára nyújtsegítséget. Változatos, önálló beszédre sarkaló feladatait mintamegoldások követik. Önálló tanuláshoz is.A kiadványt ajánljuk:- üzletembereknek,- szakmai nyelvvizsgákra készülőknek,- titkárnőknek,- külkereskedelmi ügyintézőknek és üzletkötőknek,- szállítmányozási és logisztikai menedzsereknek,- állásinterjúra behívott jelölteknek,- munkaerő-felvevőknek,- és mindenkinek, akik az üzleti életben angol nyelven boldogulni szeretnének.
  Tovább
  ISBN: 9789639357303
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  2 070 Ft

  1 760 Ft(15%)

 • Kérdések és Válaszok Üzleti Angol Nyelv

  Kérdések és Válaszok Üzleti Angol Nyelv

  Kiadó: Maxim Kiadó
  - Kiadványunk legfőbb célja, hogy segítséget nyújtson az üzleti angol nyelvvizsgákra történő felkészülésben.- A 20 fejezet egy-egy fontos témakört tekint át kérdés-válasz formájában, ami egyszerre segíti a megfelelőszókincs és az alapvető üzleti ismeretek elsajátítását. A kötet a pénzügyi kérdésektől a marketingen át a nemzetgazdasági szintű kérdésekig számos témát érint.-A könyv extra tartalmakkal rendelkezik. A szakszókincs elmélyítését segíti a valamennyi fejezet végénmegtalálható Vocabulary Practice rész, melyhez megoldókulcsot is mellékeltünk. A kiadó honlapján találhatnak olvasóink plusz feladatokat is, melyek további gyakorlást tesznek lehetővé.- A kötet végén található szószedet a könyvben előforduló legfontosabb szavak és kifejezések jelentését adja meg a kiejtésükkel együtt.- A kérdések sokszínűsége az egyéni tanulás mellett lehetőséget nyújt vitaindításra is, ezért a kötetet egyéniés csoportos tanulásra is ajánljuk.
  Tovább
  ISBN: 9789639624757
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  2 880 Ft

  2 448 Ft(15%)

 • Üzleti és Hivatalos Levélírás Angolul

  Üzleti és Hivatalos Levélírás Angolul

  Némethné
  Kiadó: Lexika Kiadó
  Egy üzleti levél tökéletes megírása nem csupán a szakmai nyelvvizsgázók vágya, hanem sokak számára a mindennapi munka elengedhetetlen része. Kiadványunk ebben kíván segítségükre lenni.Könyvünk alapos és megbízható bevezetést ad a korszerű angol üzleti és hivatalos levélírás világába mind az egyéni, mind az iskolain yelvtanulás keretei között hatékonyan és eredményesen készít fel a szakmai nyelvvizsga idevágó részére közép- ésfelsőfokon (B2-C1).Tartalom:- 75 üzleti mintalevél B2 és C1 szinten- magyar fordítás minden levélhez- taktikai tanácsok a nyelvvizsgán történő levélíráshoz- a levélírásban leggyakrabban használt kifejezések és formai sajátosságok áttekintése- szókincsgyűjtő feladatok a levélírás előkészítésére- tanácsok a levélírásban rejlő nyelvtani csapdák hatástalanítására- megoldások az előkészítő feladatokhoz- tematikus kifejezésgyűjtemény levéltípusonként- néhány, a levélhez hasonló dokumentumtípus (önéletrajz, motivációs levél, jelentkezési lap, ajánlólevél stb.) ismertetése.
  Tovább
  ISBN: 9786155200168
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  2 950 Ft

  2 507 Ft(15%)

 • Business Essentials B1 Book + Dvd

  Business Essentials B1 Book + Dvd

  Kiadó: Oxford University Press
  Az új kiadvány a munkahelyi kommunikáció 6 kulcsfontosságú területére összpontosítB1 szintű üzleti témájú nyelvkönyv, mely a kulcskompetenciákat fejleszti: Önélatrajz írás Üzleti levelezés Telefonálás és email írás Prezentáció Állás pályázat Grafikonok és táblázatok elemzése Cégbemutató Üzleti kommunikációA tanári könyv a megoldásokkal letölthető, ezért önálló tanuláshoz is ideális.
  Tovább
  ISBN: 9780194739788
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  5 495 Ft

  4 671 Ft(15%)