0

Keresés:

Angolul tanulunk!

A tanulás legyen szórakoztató: ebben segít a medve!

 

  A Most tanulok angolul kifejezetten azoknak a gyerekeknek készült, akik most ismerkednek a nyelvtanulással. A gondolkodás, a megfigyelés és a játék segítségével megerősödnek az új nyelv elsajátításához szükséges írási és olvasási készségek. Az egyszerű feladatokat a felnőttek olvassák fel a kicsiknek, a nagyobbak önállóan is megértik.

   Szerelem első látásra. Azonnal a szívünkbe zártuk a kismedvét. Izgalmas, játékos kalandokra hívja a kicsiket. Az imádnivaló illusztrációk mellett egy összetett gyakorlókönyvet kapunk: hiszen nem csak az angol nyelv rejtelmeibe vezetbe, hanem írásgyakorló előírt sorok, számolás gyakorlás és számtalan különféle feladat várja a gyerekeket. Hát nem izgalmasabb betűket rajzolni, ha egy huncut galléros macska vezényel hozzá? Tehát minden sulis feladatot lehetegy kicsit gyakorolni, és jutalomként van egy csomó matrica is, aminek egyetlen gyerek sem tud ellenállni! Külön piros pont a könyvsorozatnak, hogy minden feladathoz van egy jó tipp a szülőknek, hogy mivel lehet még segíteni, mire kell figyelni, mit lehet még bevetni - magyar nyelven, így az angollal csak most ismerkedő felnőtt is tud segíteni a feladatoknál. Szintén a nem angolos felnőttekre gondolva a feladatok megoldásait is megadták az utolsó oldalon.

   Iskolától, használt nyelvkönycsaládtól független kiegészítő, otthoni gyakorlásra készült lélekbobnon, ami mosolyt csal midenki arcára.

 • Most Tanulok Angolul 3-4 Éveseknek +Matricákkal

  Most Tanulok Angolul 3-4 Éveseknek +Matricákkal

  Kiadó: Napraforgó Könyvkiadó
  A Most tanulok... sorozat két témakörben, a matematikai és az angol nyelvi tudás megalapozásban nyújt segítséget. Már egészen kicsi kortól érdemes napi néhány percet arra áldozni, hogy fejlesszük a gyermekek számolási vagy az idegen nyelv elsajátításáhozszükséges kompetenciáit. Ehhez minden segítséget megtalálhatnak az olvasók ezekben a füzetben, és az életkori sajátosságokat figyelembe vevő feladatokon túl matricák is segítik a játszva tanulást.
  Tovább
  ISBN: 9789634458593
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  850 Ft

  722 Ft(15%)