0

Keresés:

Apró segítség - ami mindig jól jön a nyelvtanuláshoz

Apró segítség - ami mindig jól jön a nyelvtanuláshoz

Bár nem mobilapplikáció, de mindegyik kicsi és elfér bármelyik táskában vagy zsebben.

Everyday English Exercises – egy praktikus, szétszedhető tanulási segédlet, mellyel az év minden napján gyakorolhatja az angol nyelvet. A kiadvány a naptár lapjaihoz hasonlatos, mely számos témakörben tartalmaz változatos szövegeket és feladatokat. Mindennapi élet, utazás, kultúra, receptek és idézetek szerepelnek a könyv lapjain. Természetesen a feladatok megoldása is megtalálható a könyv végén.

És ne menjünk el szó nélkül, a szótanuló kártyák mellett sem. Most megjelent újdonság, az 5 perc angol – 300 Phrasal Verbs & Expressions. A kártyák egyik oldalán az angol a másikon a magyar jelentés található. Remek kiegészítője a Beszélő tanulókártyáknak, mely 100 párbeszédet, 1400 hasznos mondatot tartalmaz 17 témakörben.

Végezetül a PONS szókártyákat ajánljuk figyelmükbe, melyek egészen a képes szókártyáktól az üzleti nyelvig bezárólag lefedik a nyelvi szinteket. Már napi 10 perc gyakorlással hatalmas fejlődés érhető el, bármely korosztály számára.

 • Everyday English Exercises

  Everyday English Exercises

  Batár Levente
  Kiadó: Maxim Kiadó
  - Egynyelvű kiadványunk segítségével az év minden napján gyakorolhatja az angol nyelvet.- A mindennapi élet, a kultúra, a humor szavai napról napra egyre közelebb kerülnek Önhöz: nyelvi játékok, kvízkérdések segítenek, hogy a szókincsét hatékonyan bővíthesse.- A könyvben változatos szövegek, rejtvények, utazási tippek, receptek, idézetek szerepelnek,melyekhez különböző típusú feladatok kapcsolódnak az év minden napjára. A feladatok megoldásai a kötet végén találhatók.- A naptár segítségével szórakozva, könnyedén, de alaposan sajátíthat el új szavakat és kifejezéseket, illetve mélyítheti el nyelvtani ismereteit.
  Tovább
  ISBN: 9789632618777
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  2 680 Ft

  2 278 Ft(15%)

 • 5 Perc Angol Tanulókártyák - 300 Phrasal Verbs & Expressions

  5 Perc Angol Tanulókártyák - 300 Phrasal Verbs & Expressions

  Szalai Nóra
  Kiadó: 5 Perc Angol Bt.
  A legfontosabb vonzatos igék, 300 kifejezés magyarázattal, QR kóddal, angol és magyar példamondattal.
  Tovább
  ISBN: 9786158093804
  nyelv(ek): angol , magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  4 990 Ft

  4 241 Ft(15%)

 • Pons Szókártyák - Angol Középhaladó 333 Szó A2-B1

  Pons Szókártyák - Angol Középhaladó 333 Szó A2-B1

  Kiadó: Klett
  Angol SzókártyákKözéphaladó szint (A2-B1)333 szó+ letölthető ajándék nyelvtani összefoglalóSzókártyáink segítségével bárhol fejlesztheti nyelvtudását és könnyen memorizálhatja az adott nyelvs zókincsét. A kártyákon az angol szó mellett két példamondat is szerepel, illetve a kártyákh átlapján mindezek magyar megfelelője.Csomagunk 333 szót tartalmaz, amelyet a későbbiekben további csomagokkal bővíthet. A középhaladó szókártyák mellé egy ajándék, letölthető nyelvtani összefoglalót is adunk, amivel rendszerezheti és átismételheti a legfontosabb nyelvtani tudnivalókat B2-esszintig.
  Tovább
  ISBN: 9786155258732
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  2 590 Ft

  2 201 Ft(15%)