0

Keresés:

Madarak és Fák Napja!

Madarak és Fák Napja!

Búvóhely a Nap elől, ha forróság tikkaszt, nagy kilátó is, ha tetejéig kapaszkodsz, amiről belátni a horizonton hamisan átbújó, végnélküli messzeséget.

Otthonos odúban kis lakók fészkelődnek, odú melegében szárnyukkal reszelnek halkan, apró testük reszket az odún kívüli furcsa világ zajaitól.

Szemeik szűkre szorulnak, csőrük csak csendben csapol.

Később aztán megnőve röpülnek, s szárnyuk, akár a fának ágai, amelyről leugranak, vad, marcona vitorlaként tépi, szaggatja az égbolt szövetét, s ékes beszédükkel, szabad dalaikkal csicsergik meg az élet szépségét és diadalát!

Akár csendben, egyedül, akár társaságban élveznéd az éneküket a tavaszi napsütésben, ajánlataink között biztosan kincsre lelsz!

 

 • Tucano - Társasjáték
  Akciós

  Tucano - Társasjáték

  Kiadó: Reflexshop
  Az esőerdő színes forgatagában rengeteg édes gyümölcsöt találni. Ám jól teszed, ha a változatos étkezésre is ügyelsz, és minden gyümölcsből csak annyit gyűjtesz, amennyi a pocakodba fér. A Tucano társasjáték ideális utazó társasjáték, amiben különbözőgyümölcsfajtákat gyűjtenek a játékosok más-más pontozási feltétellel. Ilyen egy igazi trópusi lakoma!
  Tovább
  ISBN: 5999566844744
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  2 990 Ft

  2 392 Ft(20%)

 • Kockanári - Társasjáték
  Akciós

  Kockanári - Társasjáték

  Alexander, Stefan
  Kiadó: Reflexshop
  Melyik madár melyik rajhoz tartozik? A KocKanári egy izgalmas, pörgős családi kártyajáték, amely könnyen tanulható és pont ugyan ilyen könnyen játszható. Akár egy könnyed családi estére, akár két játék közé levezetésnek is kiváló játék, amely nem csak amadárimádókat ragadja magával!Naponta rengeteg különböző madár raj megfordul a kertvégi kerítésen. De amikor itt az ideje, hogy tovább álljanak a madarak összekeverednek és már maguk is képtelenek felismerni, hogy melyik rajhoz tartoznak. Segíts nekik megtalálni a fajtájukat és ahazavezető utat!Az a bokor csicsereg!A játékos a KocKanáriban 8 madár kártyával a kézben kezdenek, míg néhány madár az asztalon ül, 4 különböző kerítésen . A fordulód során két lépésed van, amelyből az első kötelező. Az első lépés: a kezedből kijátszhatod az ugyanolyan madarakat szigorúancsak az egyik kerítésre. Ezek a madarak egyből csoportosulnak a társaikkal a kerítésen, így akik közöttük ültek (a más fajta madarak) egyből a kezedbe röppennek. (Szóval két ugyan olyan madarat letéve a kerítés két szélére, egyből összeszedheted aközöttük bambuló madarakat, bővítve a saját kollekciódat.)A másik lépés (opcionáls), a madarak rajokba rendezése. A kártyák jobb felső sarkában látható a jelölés, hogy egy kicsi vagy nagy madárrajhoz hány ugyan olyan típusú madárra van szükséged. Ha megvan az adott számú madarad, akkor azokat tedd félre, atöbbit pedig dobd el!Amint bármelyik játékosnak egy madárraj kijátszása után elfogy a kezéből minden lapja, az adott forduló véget ért. Mindenki más, akinek maradt kártya a kezében, azokat eldobja, majd akinek elfogyott a kezéből minden kártyája, lesz az új osztó, és egy újforduló veszi kezdetét.És mennyi egy átlagos fecske repülési sebessége?Végül, de nem utolsó sorban: a játékvégi célról még nem esett szó! Egy parti KocKanári addig tart, amíg valamelyik játékos összegyűjti 7 faj 1-1 madarát maga előtt a játékban található 8 fajból, vagy valakinek sikerül 2 különböző fajból legalább 3-3darabos szettet megszereznie.Legyél te a legjobb kubista ornitológus, próbáld ki a KocKanárit!játékosszám: 2-5 fő játékidő: 20 perc korosztály: 8+
  Tovább
  ISBN: 5990802976823
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  4 990 Ft

  3 992 Ft(20%)

 • Fesztáv - Társasjáték
  Akciós

  Fesztáv - Társasjáték

  Kiadó: Reflexshop
  A Fesztáv nem csak szép, hanem okos is! Gyűjtsd te a legtöbb pontot a négy forduló során!Építs fészket - és építsd egymásra a lapokat!Sorra kerülve alapvetően 3 opcióból választhatnak a játékosok: Eledelt gyűjtenek a madáretető formájú (!) kockatoronyból. A madarak tojást raknak. Újabb madárkártyát húznak.A három akciólehetőséget a játékosok tábláján külön sorok jelképezik, és amint egy-egy sorba új kártya kerül, aktiválódnak a korábban lerakott madarak egyedi képességei is. A trükk tehát az, hogy olyan sorokat hozzunk létre, amik erősítik egymás hatását,jól használhatók együtt, egy szóval amiben a kártyák egymásra épülnek. Oda kell azonban figyelni, hogy minden sorban csak az adott élőhelynek megfelelő madár kerülhet!A pontszerzésnek számos módja van: maguk a madarak is érnek pontot, de pont jár az általuk rakott tojások száma és a begyűjtött élelem után is, de az egyéni feladatok teljesítése is sok plusz pontot hozhat.Madárbarátok készítették társasjáték-rajongóknakA madarak kedvelőit a részletes és precíz illusztrációk és adatok, a társasjátékok rajongóit pedig a kiemelkedően igényes komponensek és extra figyelmességek (mint például a praktikus műanyag tárolók és az elpakolási) fogják lenyűgözni. Mivel a játéktervezőjének a madármegfigyelés a hobbija, így a játék kifejezetten tematikus, a 170 különböző madár adatai mind tudományos alapúak, így játék közben, de játékon kívül is, pusztán a kártyákat nézegetve is sok érdekességet tanulhatunk.A játék tartalma: szabályfüzet és segédlet madáretető alakú kockatorony 5 játékostábla pontózótábla 170 madárkártya, 26 bónusz kártya
  Tovább
  ISBN: 9789633950968
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  21 364 Ft

  17 091 Ft(20%)

 • Chicky Boom
  Akciós

  Chicky Boom

  Kiadó: Gémker-Gémklub Kft.
  A Chicky Boom egy ügyességi társasjáték, ahol igyekeznünk kell minél többet zsákmányolni a kakasülőn csücsülő tyúkok közül, miközben végig ügyelnünk kell a libikóka egyensúlyára. A játékosok feladata, hogy a felállított játéktérről egyesével leemeljenekegy tyúkot, kocsikereket, vagy szénabálát, hisz ezekért járnak a győzelmi pontok, de csak akkor, ha a mozdulat végén a billegő szerkezet még mindig egyensúlyban marad. Nem egyszerű pontosan megsaccolni az eredményt, hiszen az egyes tárgyak különbözősúlyúak, illetve azzal is számolni kell, hogy milyen pozícióban is állnak a középponthoz viszonyítva. A Chicky Boom egy könnyed ügyességi társasjáték, ahol sokat lehet nevetni, mégis rávezeti a gyermekeket arra, hogy az egyensúly fizikáját és logikájátgyakorlatban is megtapasztalhassák.
  Tovább
  ISBN: 3770000904253
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  7 990 Ft

  6 392 Ft(20%)

 • Trees (Read and Discover 1)

  Trees (Read and Discover 1)

  Kiadó: Oxford University Press
  ISBN: 9780194646369
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  1 350 Ft

  1 148 Ft(15%)

 • Dominoes: The Bird of Happiness (2)

  Dominoes: The Bird of Happiness (2)

  Kiadó: Oxford University Press
  What is the secret of happiness, or the best thing for a wife to take with her when she leaves home? How does a man pay for the smell of bread, or decide if he is lucky? What happens when a friend steals a gift meant for you, or is careless when he triesto make his dreams of a better life
  Tovább
  ISBN: 9780194249195
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  1 850 Ft

  1 572 Ft(15%)

 • Classic Tales 2Nd Ed: Amrita and The Trees (2)

  Classic Tales 2Nd Ed: Amrita and The Trees (2)

  Kiadó: Oxford University Press
  HEADWORDS:150AVERAGE WORD COUNT: 700LEVEL: 2Tradicionális, klasszikus mesék és történetek átdolgozott, általános iskolás nyelvtanulók számára egyszerűsített, gazdagon illusztrált formában. A sorozat a tündérmesék varázslatos világát hozza atanterembe.
  Tovább
  ISBN: 9780194238908
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  1 100 Ft

  935 Ft(15%)

 • Animals In The Air (Read and Discover 3)

  Animals In The Air (Read and Discover 3)

  Kiadó: Oxford University Press
  ISBN: 9780194643856
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  1 350 Ft

  1 147 Ft(15%)