0

Keresés:

Nyári olvasmányok – In English please!

Vége a sulinak és végre nem kell tanulni! Ideje a strandolásnak, a fagyinak és az igazán jó könyveknek!

 

Mert mi sem jobb, mint az árnyékban hűsölni egy jó könyvvel, amikor már a szöcskék is elájulnak a melegtől. Amikor tele a pocak lángossal és a fáradhatatlan felfedezők is megpihennek, egy kis angolos játékra mindig marad idő és energia.

Kisiskolásoknak és iskolába készülőknek ajánljuk a My First Reading and Activity Book-ot. Az író, Julia Donaldson ezúttal is imádni való állattörténetekkel bűvöl el. Mellékletként matricák vannak a könyvben, 4-6 éves korosztály számára ajánlott. Minket azonnal elbűvölt!

Az Oxford Skills World Reading with Writing sorozat is bátran használható az általános iskolai tankönyvektől függetlenül. Számos témából válogathatunk – időjárás, formák, állatok, barátság... mert nem kötelező az elejétől a végéig haladni – szabad a kedvenc témákat előre venni :-)
A könyv plusz kiegészítője, hogy a hanganyag és egyéb extra, a tanulást kiegészítő anyag ingyenesen letölthető az Oxford kiadó honlapjáról – kedvencünk, a gyerekek által kitölthető „szótanulás lap” melyre az új szót le is lehet rajzolni.

Kezdő nyelvtanulóknak kellemes kikapcsolódás lehet még a Dominoes sorozat mely A1-B1 szinteken kínál izgalmas történeteket. A Dominoes sorozatban azt szeretjük, hogy minden fejezet után szórakoztató feladatokat találunk az olvasott szöveggel kapcsolatban. A történetek nem csak a klasszikus irodalom gyöngyszemei, hanem találunk a fiatalabb korosztály számára is csemegéket. A Dominoes: Football Forever egy igazán fiús történet és a Dominoes: Lisa's Song pedig a tinédzserek zenei világába kalauzol.

A rövidített olvasmányok hanganyaggal is megvásárolhatók, és mi sem jobb, mint angol hangoskönyvet hallgatni és hűs limonádét szürcsölni.

 • Julia Donaldson's Songbirds: My First Reading and Activity

  Julia Donaldson's Songbirds: My First Reading and Activity

  Donaldson
  Kiadó: Oxford University Press
  Angol olvasókönyv és munkafüzet egyben, kisiskolások számára.Központban a fonetikai készségek fejlesztése.- hét izgalmas történet- színes illusztrációk- szórakoztató feladatok- jutalmazó matricák * tökéletes támogatás az otthoni tanuláshoz
  Tovább
  ISBN: 9780192749475
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  2 545 Ft

  2 163 Ft(15%)

 • Dominoes: Football Forever (1)

  Dominoes: Football Forever (1)

  Kiadó: Oxford University Press
  ISBN: 9780194609135
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  1 560 Ft

  1 326 Ft(15%)

 • Dominoes: Lisa's Song (Quick Starter)

  Dominoes: Lisa's Song (Quick Starter)

  Kiadó: Oxford University Press
  Dominoes is a full-colour, interactive readers series that offers students a fun reading experience while building their language skills. With integrated activities, an interactive MultiROM, and exciting, fully dramatized audio for every story, the newedition of the series makes reading
  Tovább
  ISBN: 9780194249522
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  1 560 Ft

  1 326 Ft(15%)