0

Keresés:

UGEARS famodellek

Az UGEARS önmeghajtású famodellek is kaphatóak boltunkban.

Az UGEARS önmeghajtású famodelleket készít, melyeket könnyedén, ragasztó nélkül lehet összerakni.

A famodellek felépítése valós mechanizmusokon alapulnak, fogaskerekek keltik életre őket. Ezek mellett az UGEARS modelljei arról is híresek, hogy vegyszerek nélkül, száz százalékig természetes anyagból készülnek.

A modelleket kettős szerepet töltenek be, az összeszerelése remek hobbi, a kész modell pedig remek dekorációs elem.

Az összes UGEARS modell mozgatható vagy valamilyen funkciót töltenek be. A járművek gurulnak, a dobozok nyithatóak.

Összeszerelésük fejleszti a finommotorikát, a kézügyességet, a szem-kéz koordinációt és a térlátást. Továbbá segít a mechanika alapjainak megértésében.

Minden korosztálynak ajánljuk, aki szereti a kreatív játékokat, a modellezést vagy érdeklődik a mechanika irányába.


Boltunkban több UGEARS terméket is megtalálnak.

 

  

 

 

 • Ugears - Dátum Navigátor - Mechanikus Modell
  Akciós

  Ugears - Dátum Navigátor - Mechanikus Modell

  Kiadó: Reflexshop
  ISBN: 4820184120655
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  2 890 Ft

  2 312 Ft(20%)

 • Ugears - Kincsesláda - Mechanikus Modell
  Akciós

  Ugears - Kincsesláda - Mechanikus Modell

  Kiadó: Reflexshop
  Szemkápráztató és elegáns darab a UGEARS-től megszokott minőségben. Rejtsd kedvenc ékszereidet, vagy kedves emlékeidet ebbe a páratlan, finom kidolgozású dobozba!A modell összeszereléséhez nincs szükség ragasztóra vagy csavarokra! Ajándékozd meg magadat és szeretteidet egy különleges tároló dobozzal, mely biztosan a szoba dísze lesz!természetes alapanyagokTERMÉSZETES ALAPANYAGOKFából készült alkatrészek. mechanikusMECHANIKUSA fogaskerekek mozgatják a modelleket.ragasztó nélküli csatlakozásRAGASZTÓ NÉLKÜLI CSATLAKOZÁSÖsszeszerelés ragasztó és vegyi anyagok nélkül. egyszerű összeszerelésEGYSZERŰ ÖSSZESZERELÉSMinden alkatrész ki van vágva és összerakásra kész.További információ a modellről: Alkatrészek száma: 190 Az összeszerelés becsült ideje: 4-5 óra14 éves kortól ajánlott.
  Tovább
  ISBN: 4820184120594
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  15 490 Ft

  12 392 Ft(20%)

 • Ugears - Színház - Mechanikus Modell
  Akciós

  Ugears - Színház - Mechanikus Modell

  Kiadó: Reflexshop
  Egy bonyolult mechanizmus sok drámával. Ezt tudja nyújtani a UGEARS Színház modellje, ami egy igazán különleges, és esztétikus darab a gyártótól. Csak pörgesd meg az oldalsó kereket, és a karakterek máris a színpadon teremnek, kezdődhet az előadás!Számos karakter bukkan fel a mozgás közben, így szinte kizárt, hogy kétszer ugyanazt lássuk a porondon! Te milyen történetet alkotnál velük?A modell összeszerelése egyszerű és nincs hozzá szükség ragasztóra!A Színház modell kitűnő ajándék is lehet fiatal és idős rokonaink, barátaink számára egyaránt, a UGEARS mechanikák rajongóinak, gyűjtőinek pedig egyenesen kötelező darab!természetes alapanyagokTERMÉSZETES ALAPANYAGOKFából készült alkatrészek. mechanikusMECHANIKUSA fogaskerekek mozgatják a modelleket.ragasztó nélküli csatlakozásRAGASZTÓ NÉLKÜLI CSATLAKOZÁSÖsszeszerelés ragasztó és vegyi anyagok nélkül. egyszerű összeszerelésEGYSZERŰ ÖSSZESZERELÉSMinden alkatrész ki van vágva és összerakásra kész.További információ a modellről: Alkatrészek száma: 70 Az összeszerelés becsült ideje: 1-2 óra14 éves kortól ajánlott.
  Tovább
  ISBN: 4820184120174
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  11 541 Ft

  9 233 Ft(20%)

 • Ugears - 20 Perces Időzítő - Mechanikus Modell
  Akciós

  Ugears - 20 Perces Időzítő - Mechanikus Modell

  Kiadó: Reflexshop
  A UGEARS egyik leggyönyörűbb modellje a 20 perces időzítő. Ez a tökéletesen finomhangolt eszköz beállítható, hogy 1-20 perc között pontosan visszaszámoljon, egészen nulláig. Csak be kell állítanunk az előlapon az időt, és a gumiszalaggal működőmechanikus motor már mozgásba is lendül. Ezután megcsodálhatjuk az eleganciát és nyugalmat sugárzó óra működését, egészen amíg le nem telik a megadott idő.Ez az időzítő óra, relaxációs hatása miatt kitűnő választás lehet az irodánkba, dolgozóasztalunkra, vagy akár otthonunk bármely részét díszítve.A modell összeszerelése egyszerű és nincs hozzá szükség ragasztóra!A 20 perces időzítő modell, a maga egyedi steampunk megjelenésével igazán stílusos ajándék is lehet nemcsak a gyerek és felnőtt, de akár még az idősebb rokonaink, ismerőseink számára is.>> Segítség az összeszereléshez itt!természetes alapanyagokTERMÉSZETES ALAPANYAGOKFából készült alkatrészek. mechanikusMECHANIKUSA fogaskerekek mozgatják a modelleket.ragasztó nélküli csatlakozásRAGASZTÓ NÉLKÜLI CSATLAKOZÁSÖsszeszerelés ragasztó és vegyi anyagok nélkül. egyszerű összeszerelésEGYSZERŰ ÖSSZESZERELÉSMinden alkatrész ki van vágva és összerakásra kész.További információ a modellről: Alkatrészek száma: 107 Az összeszerelés becsült ideje: 3-4 óra14 éves kortól ajánlott.
  Tovább
  ISBN: 4820184120167
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  12 990 Ft

  10 392 Ft(20%)

 • Ugears - Ló - Mechanikus Modell
  Akciós

  Ugears - Ló - Mechanikus Modell

  Kiadó: Reflexshop
  Ez a ló nem csak dísz - járni fog!A UGEARS ló modelljével egy igazi különlegességet szerezhetsz meg. Miután összeállítottad a modellt, nem csak polcodat fogja ékesíteni, hanem járni is képes lesz!A különleges paripa összeszereléséhez nincs szükséged ragasztóra vagy csavarokra, a doboz minden, az összeszereléshez szükséges elemet tartalmaz!természetes alapanyagokTERMÉSZETES ALAPANYAGOKFából készült alkatrészek. mechanikusMECHANIKUSA fogaskerekek mozgatják a modelleket.ragasztó nélküli csatlakozásRAGASZTÓ NÉLKÜLI CSATLAKOZÁSÖsszeszerelés ragasztó és vegyi anyagok nélkül. egyszerű összeszerelésEGYSZERŰ ÖSSZESZERELÉSMinden alkatrész ki van vágva és összerakásra kész.További információ a modellről: Alkatrészek száma: 410 Az összeszerelés becsült ideje: 8-9 óra14 éves kortól ajánlott.
  Tovább
  ISBN: 4820184120884
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  15 990 Ft

  12 792 Ft(20%)

 • Ugears - Wolf 01 Revolver - Mechanikus Modell
  Akciós

  Ugears - Wolf 01 Revolver - Mechanikus Modell

  Kiadó: Reflexshop
  Ezzel a kézi fegyverrel igazi kémnek érezheted magadat - de először még össze kell raknod hozzá a fegyvered!Ennél a revolvernél nem csak a imitálni tudod a lövéseket: a fegyverbe egyszerre 5 db, 60 x 1,5 mm kaliberű gumigyűrűt tudsz betölteni, melyek akár 10 méter messzire repülnek a kilövés után!Tökéletesítsd célzási képességedet, rakd össze saját fegyvered!Soha ne használd élőlényekkel (állatok, emberek) szemben! Mindig használj védőszemüveget!természetes alapanyagokTERMÉSZETES ALAPANYAGOKFából készült alkatrészek. mechanikusMECHANIKUSA fogaskerekek mozgatják a modelleket.ragasztó nélküli csatlakozásRAGASZTÓ NÉLKÜLI CSATLAKOZÁSÖsszeszerelés ragasztó és vegyi anyagok nélkül. egyszerű összeszerelésEGYSZERŰ ÖSSZESZERELÉSMinden alkatrész ki van vágva és összerakásra kész.További információ a modellről: Alkatrészek száma: 62 Az összeszerelés becsült ideje: 1 óra14 éves kortól ajánlott.
  Tovább
  ISBN: 4820184120723
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  6 290 Ft

  5 032 Ft(20%)

 • Ugears - Grand Prix Car - Mechanikus Modell
  Akciós

  Ugears - Grand Prix Car - Mechanikus Modell

  Kiadó: Reflexshop
  Az első Grand Prix versenyek nézőihez hasonlóan testközelből tapasztalhatod meg ezeknek a lenyűgöző, elegáns autóknak a szerkezetét és mozgását. Ehhez nem kell mást tenned, mint összeállítani saját modelledet!A szett mindent tartalmaz, ami az összeállításhoz kell - nem lesz szükséged sem ragasztóra, sem csavarokra!Szívből ajánljuk a Grand Prix versenyautót a modellek és autóversenyzés szerelmeseinek, de kiváló választás lehet akkor is, ha egy olyan különleges ajándékkal szeretnéd meglepni szeretteidet, ami biztosan nem csak porfogó lesz a polcon.A UGEARS modellek nem csak kidolgozottságuk és természetes színeik miatt válhatnak egy szoba legszebb díszévé, ráadásul mindegyik egyedi, mechanikus mozgásra is képes!természetes alapanyagokTERMÉSZETES ALAPANYAGOKFából készült alkatrészek. mechanikusMECHANIKUSA fogaskerekek mozgatják a modelleket.ragasztó nélküli csatlakozásRAGASZTÓ NÉLKÜLI CSATLAKOZÁSÖsszeszerelés ragasztó és vegyi anyagok nélkül. egyszerű összeszerelésEGYSZERŰ ÖSSZESZERELÉSMinden alkatrész ki van vágva és összerakásra kész.További információ a modellről: Alkatrészek száma: 348 Az összeszerelés becsült ideje: 6-7 óra14 éves kortól ajánlott.
  Tovább
  ISBN: 4820184120686
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  15 990 Ft

  12 792 Ft(20%)

 • Ugears - Motor - Mechanikus Modell
  Akciós

  Ugears - Motor - Mechanikus Modell

  Kiadó: Reflexshop
  A Motor modell a UGEARS mechanikus modellek legújabb, VM sorozatának tagja. Klasszikus járművek - fa mechanikával!Képzeld el, ahogy egy hosszú, fárasztó nap után felszállsz egy motorra, és nekiindulsz a végtelen országútnak. Hajadat fújja a szél, és csak motor dorombolását hallod.Építsd meg az élményt!A széles hátsó keréknek köszönhetően a motor modellje menet közben is egyensúlyban marad, és egy felhúzással akár 3 métert is képes haladni. Arról, hogy álló helyzetben is stabil maradjon, egy élethű támasztó gondoskodik.természetes alapanyagokTERMÉSZETES ALAPANYAGOKFából készült alkatrészek. mechanikusMECHANIKUSA fogaskerekek mozgatják a modelleket.ragasztó nélküli csatlakozásRAGASZTÓ NÉLKÜLI CSATLAKOZÁSÖsszeszerelés ragasztó és vegyi anyagok nélkül. egyszerű összeszerelésEGYSZERŰ ÖSSZESZERELÉSMinden alkatrész ki van vágva és összerakásra kész.További információ a modellről: Alkatrészek száma: 189 Az összeszerelés becsült ideje: 3-4 óra14 éves kortól ajánlott.
  Tovább
  ISBN: 4820184120822
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  8 990 Ft

  7 192 Ft(20%)