0

Keresés:

Szaknyelvi vizsgák

Rendezés:
 • Topic By Topic - Gazdasági Szaknyelvi Vizsgafelkészítő

  Topic By Topic - Gazdasági Szaknyelvi Vizsgafelkészítő

  Homolya Katalin-Robert Thiessen
  Kiadó: Lexika Kiadó
  Topic By TopicSzóbeli vizsgafelkészítő gyakorlókönyvKurzuskönyv és gyakorlókönyv, amely eredményes felkészülést biztosít az OECONOM angol középfokú gazdasági (B2) nyelvvizsga szóbeli részére. A vizsgaanyag-fejlesztő szerzők célirányos útmutatást adnak a sikeres vizsgához.A könyv előnyei és újdonságai:- egyesíti magában a kurzuskönyvek és a gyakorlókönyvek előnyeit: egyaránt segíti a nyelvtanulást és a feladatmegoldás révén a vizsgára történő felkészülést
  Tovább
  ISBN: 9786155200397
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  3 190 Ft

  3 031 Ft(5%)

 • Be A Good Listener- Gazdasági Szaknyelvi Vizsgafelkészítő

  Be A Good Listener- Gazdasági Szaknyelvi Vizsgafelkészítő

  Hartai Gabriella
  Kiadó: Lexika Kiadó
  Hallás utáni szövegértés gyakorló- és tesztkönyv* Rendkívül hatékony segítség a gazdasági szaknyelvi vizsgák hallás utáni szövegértés tesztjeihez.* Önállóan is használható a saját ritmus szerinti készségfejlesztésben, az eredményes nyelvtanulásban. B2/C1- A CD melléklettel rendelkező tesztkönyv rendkívül hatékonyan segíti a gazdasági szaknyelvi vizsgák hallás utáni szövegértés tesztjeire felkészülni vágyókat az önálló gyakorlásban, az egyéni igények, saját ritmus szerinti kész-ségfejlesztésben, vagyisaz eredményes nyelvtanulásban.- Minden teszthez egy angol-magyar gazdasági szakszókincs-gyűjtemény is kapcsolódik, így gyakorlás közben nem kell többé szótárakban kutakodni, hiszen a könyv tálcán kínál mindent, ami a sikerhez kell. Csak kézbe kell venni és haszonnal forgatni.
  Tovább
  ISBN: 9786155200502
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  2 800 Ft

 • Bizterms - Gazdasági Szaknyelvi Vizsgafelkészítő (Felsőfok)

  Bizterms - Gazdasági Szaknyelvi Vizsgafelkészítő (Felsőfok)

  Torkos Róbert
  Kiadó: Lexika Kiadó
  Felkészülés a gazdasági szaknyelvi vizsgára. Írásbeli, B2/C1Test and Improve Your Business VocabularyA részletesen kidolgozott válaszok révén a könyv magyaráz, indokol, tanít, ha kell fordít, egyszóval rendkívül hatékonyan SEGÍT a gazdasági/üzleti szaknyelvet (business terminológiát) elsajátítani vágyóknak az eredményes nyelvtanulásban, szaknyelvivizsgára készülésben.
  Tovább
  ISBN: 9786155200359
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  2 800 Ft

  2 660 Ft(5%)

 • Felkészítő Az Angol Gazdasági Nyelvvizsgákhoz *Új

  Felkészítő Az Angol Gazdasági Nyelvvizsgákhoz *Új

  Görgényi István
  Kiadó: Akadémia Kiadó
  Felkészítő az angol gazdasági nyelvvizsgákhoz (könyv + virtuális melléklet)- A kiadvány a magyarországi gazdasági nyelvvizsgákra való nyelvi felkészüléshez kínál sokféle feladatot - a vizsgákhozszükséges legkülönbözőbb készségek kialakításához, gyakorlásához (szókincs-, beszédkészség-, íráskészség-, olvasáskészség-, közvetítőkészség-fejlesztés), valamint szakmai ismereteket is.- A kötet hanganyaga a www.akademiai.hu weboldalról a virtuális melléklet menüpontban, a kötetben található egyedi kód segítségével tölthető le.
  Tovább
  ISBN: 9789630593250
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  5 950 Ft

  5 058 Ft(15%)

 • Kérdések és Válaszok Üzleti Angol Nyelv

  Kérdések és Válaszok Üzleti Angol Nyelv

  Kiadó: Maxim Kiadó
  - Kiadványunk legfőbb célja, hogy segítséget nyújtson az üzleti angol nyelvvizsgákra történő felkészülésben.- A 20 fejezet egy-egy fontos témakört tekint át kérdés-válasz formájában, ami egyszerre segíti a megfelelőszókincs és az alapvető üzleti ismeretek elsajátítását. A kötet a pénzügyi kérdésektől a marketingen át a nemzetgazdasági szintű kérdésekig számos témát érint.-A könyv extra tartalmakkal rendelkezik. A szakszókincs elmélyítését segíti a valamennyi fejezet végénmegtalálható Vocabulary Practice rész, melyhez megoldókulcsot is mellékeltünk. A kiadó honlapján találhatnak olvasóink plusz feladatokat is, melyek további gyakorlást tesznek lehetővé.- A kötet végén található szószedet a könyvben előforduló legfontosabb szavak és kifejezések jelentését adja meg a kiejtésükkel együtt.- A kérdések sokszínűsége az egyéni tanulás mellett lehetőséget nyújt vitaindításra is, ezért a kötetet egyéniés csoportos tanulásra is ajánljuk.
  Tovább
  ISBN: 9789639624757
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  2 880 Ft

  2 448 Ft(15%)

 • Magyar-Angol Üzleti Kommunikáció - Gyakorlatokkal

  Magyar-Angol Üzleti Kommunikáció - Gyakorlatokkal

  Németh Katalin
  Kiadó: Lexika Kiadó
  Hungarian-English Business Phrase BookKönyvünk az üzleti kommunikáció elsajátításában és a gazdasági nyelvvizsgákra készülő tanulók számára nyújtsegítséget. Változatos, önálló beszédre sarkaló feladatait mintamegoldások követik. Önálló tanuláshoz is.A kiadványt ajánljuk:- üzletembereknek,- szakmai nyelvvizsgákra készülőknek,- titkárnőknek,- külkereskedelmi ügyintézőknek és üzletkötőknek,- szállítmányozási és logisztikai menedzsereknek,- állásinterjúra behívott jelölteknek,- munkaerő-felvevőknek,- és mindenkinek, akik az üzleti életben angol nyelven boldogulni szeretnének.
  Tovább
  ISBN: 9789639357303
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  2 070 Ft

  1 760 Ft(15%)

 • Gazdasági Hallás Utáni Szövegért.Angol * Virtuális Melléklet

  Gazdasági Hallás Utáni Szövegért.Angol * Virtuális Melléklet

  Barta Éva
  Kiadó: Akadémia Kiadó
  ISBN: 9789630596381
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  3 450 Ft

  2 932 Ft(15%)

 • Europro B2 Practice Test Book

  Europro B2 Practice Test Book

  Kiadó: Euro Nyelvvizsga Kft
  Középszintű üzleti nyelvvizsga könyvHárom teljes próbavizsga-feladatsor megoldókulccsal és ingyen letölthető hanganyaggal a középszintű üzleti nyelvvizsgához.A könyvben a vizsgával azonos formában találod a teszteket, megoldókulccsal, értékelési kritériumokkal és a 3 feladatsor teljes hanganyagával, amelyet ingyenesen letölthetsz.A formátum megengedi, hogy ne csak úgy gyakorolj, hogy végigcsinálsz egy teljes feladatsort, hanem úgy is, hogy bármelyik vizsgafeladat típusból (pl. Reading-Paragraph-Headings) 3darabbal koncentráltan fejlesztheted egy adott készségedet.
  Tovább
  ISBN: 9789639762220
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  3 300 Ft

  2 805 Ft(15%)

 • Gazdasági Szóbeli Feladatok - Angol - Virtuális Melléklettel

  Gazdasági Szóbeli Feladatok - Angol - Virtuális Melléklettel

  Kiadó: Akadémia Kiadó
  Gazdasági szóbeli feladatok - Angol B2-C1 - virtuális melléklettelKönyvünk a közép- és felsőfokú gazdasági szakmai nyelvvizsgákra készülő diákoknak és szakembereknek nyújt segítséget a felkészüléshez.A kötet hat feladattípust tartalmaz, amelyek a szóbeli készségek más-más tényezőjét mérik:- interjú- témakifejtés- szituáció- grafikonleírás- problémamegoldás- közvetítésA könyv hanganyaga élőben is bemutatja a feladatmegoldásokat vagy megoldásrészleteket, összesen 21 darab 2-5 perc terjedelmű hangzó szöveg formájában.A hanganyag a https://akademiai.hu/ weboldalról, a virtuális mellékletek menüpontban a kötetben található egyedi kód segítségével tölthető le.A hangzó anyag szövegátiratát a könyv utolsó fejezete tartalmazza.
  Tovább
  ISBN: 9789630596374
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  2 950 Ft

  2 507 Ft(15%)

 • Társalgás, Szituációk, Grafikonelemzés -Üzleti Angol +Mp3

  Társalgás, Szituációk, Grafikonelemzés -Üzleti Angol +Mp3

  Csernókné
  Kiadó: Lexika Kiadó
  Az üzleti angol nyelvvel megismertető kötete hatékony és eredményes felkészülést biztosít a középfokú üzleti nyelvvizsgák (BME, EuroPro, GazdálKodó, KITEX stb.) szóbeli részére.A könyv tartalma és újdonságai: a legnépszerűbb üzleti nyelvvizsgák tematikáját a teljesség igényével feldolgozó társalgási rész
  Tovább
  ISBN: 9786155200083
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  2 990 Ft

  2 542 Ft(15%)