0

Keresés:

Telc - Angol Nyelvvizsga Gyakorlófeladatok 2012 +Letölthető

Raktárkészlet: 1-10 pld
Rendelhető

Webes ár:

3 990 Ft

3 392 Ft(15%)

Könyv jellemzők

KiadóAkadémiai Kiadó
Oldalszám277
KötésFűzött
Méret (cm)29.7x21.0x1.5
ISBN9789630595797
NyelvAngol , magyar
Nyelvi szintB1-B2
Kiadás éve2015
TELC - Angol nyelvvizsga gyakorlófeladatok című könyvünkkel azoknak a nyelvtanulóknak és az őket felkészítő tanároknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik a TELC (The European Language Certificates) vizsgarendszerben szeretnének angol nyelvből B1
szinten Certificate in English, valamint B2 szinten Certificate in English adVantage komplex, azaz írásbeli és szóbeli nyelvvizsgát tenni.

Számukra kínálunk B1 szinten négy, B2 szinten pedig nyolc teljes vizsgafeladatsort.

Ezen kívül tartalmaz a kötet egy-egy mintafeladatlapot - a vizsgaszituáció jobb megismerése érdekében, az önellenőrzéshez megoldásokat és mintaleveleket, valamint a hallás utáni feladatok szövegének átiratát.

A könyv kiegészítője egy letölthető hanganyag a hallás utáni szövegértés vizsgafeladat szövegeivel, valamint az ún. virtuális melléklet - a kötet belső borítóján található regisztrációs számmal elérhető öt további vizsgafeladatsor B2 szinten, amelyek
megtalálhatóak
az Akadémiai Kiadó honlapján, www.akademiaikiado.hu.

A www.szótar.net weboldalon egyszerűen kereshető formában elérhető, illetve szócikkenként és alfejezetenként meghallgatható az Angol-magyartematikus nyelvvizsgaszótár teljes anyaga:

- a szóbeli nywelvvizsga aktív szókincse,

- 12 fejezet nyelvvizsga-témakörökkel,

- 1 fejezet kötőszavakkal.