0

Keresés:

Oxford Exam Trainer - Felkészülés az érettségire

Oxford Exam Trainer - Felkészülés az érettségire

Az Oxford Exam Trainer a B1-es angol nyelvi érettségire készít fel. A kötethez tartozik tanári kézikönyv is. A felkészítő könyv az iskolák számára kedvezményesen rendelhető, a könyv iskolai ára: 2862 Ft.

Felkészülés a középszintű angol érettségire.
Új felkészítő könyv a középszintű érettségi vizsgára, a 2017-től érvényben lévő vizsgaszabályzatnak megfelelően B1 szinten. Bemutatja mind a 10 érettségi témakört, és külön fejezetben foglalkozik az új, Gazdaság témakörrel.
Az Oxford Exam Trainer lehetővé teszi, hogy a tanóra keretén belül a diákok számukra motiváló és érdekes témákon keresztül készüljenek az idegen nyelvi érettségire. A tankönyv készségekre bontva, és a vizsgaleírásban szereplő témakörökhöz kötve gyakoroltatja be a vizsgán előforduló feladattípusokat. Mind a 12 fejezet a témakör szókincsének átismétlésével és begyakorlásával kezdődik. A kötet legvégén fejezetenként (azaz érettségi témakörönként) csoportosított, kétnyelvű szószedet található.
Újdonság, hogy a kötet nyelvtani ismétlést és gyakorlatokat is tartalmaz a nyelvhelyesség részben, illetve a könyv végén elhelyezett Grammar reference mellékletben. A rugalmas tananyag megengedi, hogy a fejezeteket, de akár a leckéket is igény szerint, tetszőleges sorrendben végezzék el. A kötet otthoni, önálló gyakorlásra is alkalmas köszönhetően a végén elhelyezett referencia anyagoknak: nyelvtani összefoglaló, kétnyelvű kifejezés-gyűjtemény a szóbeli vizsgához, mintaszövegek és kifejezések az íráskészség vizsgarészhez.
Speaking Bank: különböző kommunikációs helyzetekben felhasználható kifejezések gyűjteménye
Writing Bank: mintaszövegek, hasznos kifejezések és tippek a hatékony feladatmegoldáshoz
Wordlist: a vizsgán előforduló témakörök kulcsszókincse tematikus csoportosításban
Érettségi próbavizsga: egy teljes érettségi feladatsor, ami az éles vizsga felépítését követi
Student's website: a tankönyv teljes hanganyaga letölthető (www.oup.com/elt/oxfordexamtrainer)
A kötet egyaránt felhasználható intenzív vizsgatréning kurzuskönyvként, vagy bármely más tankönyvsorozat mellett kiegészítő anyagként. Alkalmazkodik a tanulók igényeihez: a fejezetek és a leckék bármely sorrendben, egymástól függetlenül is elvégezhetők.
Szakmai lektor: Elekes Katalin, Jilly Viktor

Letölthető minta a könyvből itt.