0

Keresés:

Pillants rá az Instagramunkra!

Pillants rá az Instagramunkra!

Instagram nyereményjáték szabályzat

A játékban való részvétellel elfogadod jelen Játékszabályzatot. Az adataidat bizalmasan kezeljük, és harmadik félnek nem adjuk át (Adatvédelmi nyilatkozat).

JÁTÉKSZABÁLY

Az Oxford Bookshop Budapest által indított nyereményjáték („Játék”) az oupbooks.hu Instagram oldalán érhető el. A Játékban való részvétel pontos szabályait, a játék időtartamát és a sorsolás időpontját az Oxford Bookshop Budapest a nyereményjátékot promotáló posztban kifejti. A sorsolásra az Oxford Bookshop Budapest által kijelölt helyen és módon kerül sor.

1. A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL

1.1 A Játék meghirdetője és szervezője: Oxford Bookshop Budapest
Az Oxford Bookshop Budapest elérhetősége: info@oupbooks.hu

1.2 A Játékban való részvételnek vásárlás, valamint a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvényben meghatározott egyéb feltétel nem képezi az előfeltételét.
A Játékban való részvételre és nyereményre csak az a személy jogosult, aki az Oxford Bookshop Budapest által az Instagram oldalra kiírt posztban vagy hozzászólásban a megadott feltételeket teljesíti, és elolvasta és tudomásul vette ezen Játékszabályt – annak minden feltételét elfogadja.

1.3 A Játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező természetes személy, amennyiben megfelel a Játékszabályban foglalt feltételeknek, kivéve az Oxford Bookshop Budapest alkalmazottai és ezek közeli hozzátartozói. (Ptk. 685 § b) pont)
 

1.4 A Játékban való részvétel önkéntes. A Játékban való részvétel feltételei,
– a Játékos az 1.3 pont feltételeinek megfelelő természetes személy;
– a Játékos rendelkezik Instagram hozzáféréssel és e-mail címmel;
– a Játékos eleget tesz a nyereményjátékot promotáló posztban foglalt részvételi feltételeknek
 

2. ADATVÉDELMI RENDELKEZÉSEK

2.1 A játékos a játékban való részvétellel elfogadja az oupbooks.hu honlapon közzétett „Adatvédelmi nyilatkozatot”.

2.2 Az Oxford Bookshop Budapest az idővonalon megjelent játékokhoz esetenként regisztrációt kér, a gyűjtött adatokat tároljuk – a tárolt adatokból sorsol és a nyertest a megadott adatai alapján próbálja meg elérni – harmadik fél számára semmilyen adatot NEM ad ki!
Amennyiben a nyertes a számára kiküldött értesítésre két munkanapon belül nem reagál, úgy az Oxford Bookshop Budapest megismétli a sorsolást és értesíti a régi nyertest, hogy nyertes státusza törlésre került.

Egyéb rendelkezések:

– csak Magyarországi játékosok játszhatnak,
– a játék az Instagram idővonalon kerül megrendezésre, de az Instagramnak vagy más ahhoz köthető cégnek/vállalkozásnak nincs köze hozzá, felelősséggel nem tartozik a játék megrendezéséért.

3. NYERTES ÉRTESÍTÉSE, NYEREMÉNYEK ÁTVÉTELE:

3.1 A Játék nyerteseit az Oxford Bookshop Budapest privát üzenetben, illetve a nyereményjátékot promotáló poszt alatt kommentben, továbbá Instagram Story videóban tájékoztatja. A nyeremények átvétele: a sikeres kapcsolatfelvétel alatt egyeztetett címre az Oxford Bookshop Budapest költségén kerül postázásra, kizárólag magyarországi címre.

3.2 A nyertesnek személyazonosságát igazolnia kell arra alkalmas személyi okmányával. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyeremény átvételére (nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre) csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.

3.3 A nyeremény más termékre nem cserélhető, illetve készpénzre nem váltható át. Az Oxford Bookshop Budapest fenntartja a jogot, hogy amennyiben az adott nyeremény a készletből már nem elérhető, a nyereményeket egyéb, hasonló értékű és fajtájú nyereményekkel helyettesítse.