0

Keresés:

Társasjáték akció!

Karácsonyig minden társasjátékunk 20% engedménnyel vásárolható meg!

Az ünnepekre való tekintettel december 23-ig minden társasjátékunkat 20% engedménnyel vásárolhatják meg. Nézzenek szét webáruházunlban és rendeljék meg vagy látogassanak meg minket belvárosi könyvesboltunkban.

* A kedvezmények nem összevonhatóak. A webes rendelés esetén az eddigi 15% engedmény helyett korrigált 20% engedményt adunk.

 

https://oupbooks.hu/kereses-kif?query=t%C3%A1rsasj%C3%A1t%C3%A9k&fullsearch=webshop

 

 

 • Azul - A Királyi Pavilon
  Akciós

  Azul - A Királyi Pavilon

  Kiesling, Michael
  Kiadó: Gémker-Gémklub Kft.
  Melyikőtök épít lenyűgözőbb pavilonokat? - az Év játéka díjas Azul méltó folytatása! Az Azul - A királyi pavilon gyönyörű családi társasjáték. A játékosok szép cserepeket választanak, és ezekből építik fel a saját pavilonjaikat, minél okosabban, hogy azövék legyen a legértékesebb! A logikai képességeket és az előre tervezést fejlesztő társasjáték.
  Tovább
  ISBN: 5999556752554
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  16 021 Ft

  12 816 Ft(20%)

 • Ugears - Grand Prix Car - Mechanikus Modell
  Akciós

  Ugears - Grand Prix Car - Mechanikus Modell

  Kiadó: Reflexshop
  Az első Grand Prix versenyek nézőihez hasonlóan testközelből tapasztalhatod meg ezeknek a lenyűgöző, elegáns autóknak a szerkezetét és mozgását. Ehhez nem kell mást tenned, mint összeállítani saját modelledet!A szett mindent tartalmaz, ami az összeállításhoz kell - nem lesz szükséged sem ragasztóra, sem csavarokra!Szívből ajánljuk a Grand Prix versenyautót a modellek és autóversenyzés szerelmeseinek, de kiváló választás lehet akkor is, ha egy olyan különleges ajándékkal szeretnéd meglepni szeretteidet, ami biztosan nem csak porfogó lesz a polcon.A UGEARS modellek nem csak kidolgozottságuk és természetes színeik miatt válhatnak egy szoba legszebb díszévé, ráadásul mindegyik egyedi, mechanikus mozgásra is képes!természetes alapanyagokTERMÉSZETES ALAPANYAGOKFából készült alkatrészek. mechanikusMECHANIKUSA fogaskerekek mozgatják a modelleket.ragasztó nélküli csatlakozásRAGASZTÓ NÉLKÜLI CSATLAKOZÁSÖsszeszerelés ragasztó és vegyi anyagok nélkül. egyszerű összeszerelésEGYSZERŰ ÖSSZESZERELÉSMinden alkatrész ki van vágva és összerakásra kész.További információ a modellről: Alkatrészek száma: 348 Az összeszerelés becsült ideje: 6-7 óra14 éves kortól ajánlott.
  Tovább
  ISBN: 4820184120686
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  15 990 Ft

  12 792 Ft(20%)

 • Boldog Lazac Társasjáték
  Akciós

  Boldog Lazac Társasjáték

  Kiadó: Reflexshop
  Vajon milyen egy Boldog Lazac?Ha egy igazán őrült szórakozásra vágysz, akkor ezt már 2 perc alatt meg is tudhatod!Hogyan játszd?Mindenki egyszerre felolvassa, hogy mi van a legfelső kártyáján. Mikor két embernek is megegyezik a kártyája, örvendenek (és persze végrehajtják azt), majd eldobják ezt a kártyát. Ezt addig folytatják, amíg egy játékosnak el nem fogy az összes lapja, ésezzel megnyeri a játékot.A játék tartalma: 72 kártya játékszabály egy igazi Boldog Lazac táska, ami még az árral szemben is kitart melletted!Rendeld meg most és csapassátok a Boldog Lazaccal!Életkor 6+Játékosszám Party (3 vagy felette)Játékidő Rövid (5-30 perc)Kategória PartyKiadás NorthStarGames
  Tovább
  ISBN: 5999566840234
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  3 990 Ft

  3 192 Ft(20%)

 • Dobble Kids
  Akciós

  Dobble Kids

  Kiadó: Gémker-Gémklub Kft.
  Nagy testvéréhez hasonlóan a Dobble Kids is egy jellegzetes, kerek lapokból álló kártyapakli, amely pillanatok alatt fergeteges hangulatot csinál bárhol és bármikor.A feladat egyszerű - minden lapon hat különböző állat képe szerepel, a kört pedig az nyeri, aki elsőként találja meg, melyik közülük az az egy, amely mindkét éppen felcsapott kártyán szerepel. Hála a szinte végtelen kombinációs lehetőségnek, a lapokmegtanulhatatlanok, az ábrák pedig már az egészen kicsi gyerekek számára is jól felismerhetőek, így akár kiscsoportosokkal is játszható.Gyorsaság, figyelem, végtelen szórakozás - ez a Dobble Kids!
  Tovább
  ISBN: 5999556750062
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  4 290 Ft

  3 432 Ft(20%)