0

Keresés:

Társasjáték akció!

Karácsonyig minden társasjátékunk 20% engedménnyel vásárolható meg!

Az ünnepekre való tekintettel december 23-ig minden társasjátékunkat 20% engedménnyel vásárolhatják meg. Nézzenek szét webáruházunlban és rendeljék meg vagy látogassanak meg minket belvárosi könyvesboltunkban.

* A kedvezmények nem összevonhatóak. A webes rendelés esetén az eddigi 15% engedmény helyett korrigált 20% engedményt adunk.

 

https://oupbooks.hu/kereses-kif?query=t%C3%A1rsasj%C3%A1t%C3%A9k&fullsearch=webshop

 

 

  • Azul - A Királyi Pavilon
    Akciós

    Azul - A Királyi Pavilon

    Kiesling, Michael
    Kiadó: Gémker-Gémklub Kft.
    Melyikőtök épít lenyűgözőbb pavilonokat? - az Év játéka díjas Azul méltó folytatása! Az Azul - A királyi pavilon gyönyörű családi társasjáték. A játékosok szép cserepeket választanak, és ezekből építik fel a saját pavilonjaikat, minél okosabban, hogy azövék legyen a legértékesebb! A logikai képességeket és az előre tervezést fejlesztő társasjáték.
    Tovább
    ISBN: 5999556752554
    nyelv(ek): magyar
    Raktárkészlet: 1-10 pld
    Rendelhető

    Webes ár:

    20 865 Ft

    16 692 Ft(20%)

  • Ugears - Grand Prix Car - Mechanikus Modell
    Akciós

    Ugears - Grand Prix Car - Mechanikus Modell

    Kiadó: Reflexshop
    Az első Grand Prix versenyek nézőihez hasonlóan testközelből tapasztalhatod meg ezeknek a lenyűgöző, elegáns autóknak a szerkezetét és mozgását. Ehhez nem kell mást tenned, mint összeállítani saját modelledet!A szett mindent tartalmaz, ami az összeállításhoz kell - nem lesz szükséged sem ragasztóra, sem csavarokra!Szívből ajánljuk a Grand Prix versenyautót a modellek és autóversenyzés szerelmeseinek, de kiváló választás lehet akkor is, ha egy olyan különleges ajándékkal szeretnéd meglepni szeretteidet, ami biztosan nem csak porfogó lesz a polcon.A UGEARS modellek nem csak kidolgozottságuk és természetes színeik miatt válhatnak egy szoba legszebb díszévé, ráadásul mindegyik egyedi, mechanikus mozgásra is képes!természetes alapanyagokTERMÉSZETES ALAPANYAGOKFából készült alkatrészek. mechanikusMECHANIKUSA fogaskerekek mozgatják a modelleket.ragasztó nélküli csatlakozásRAGASZTÓ NÉLKÜLI CSATLAKOZÁSÖsszeszerelés ragasztó és vegyi anyagok nélkül. egyszerű összeszerelésEGYSZERŰ ÖSSZESZERELÉSMinden alkatrész ki van vágva és összerakásra kész.További információ a modellről: Alkatrészek száma: 348 Az összeszerelés becsült ideje: 6-7 óra14 éves kortól ajánlott.
    Tovább
    ISBN: 4820184120686
    nyelv(ek): magyar
    Raktárkészlet: 1-10 pld
    Rendelhető

    Webes ár:

    15 990 Ft

    12 792 Ft(20%)

  • Dobble Kids
    Akciós

    Dobble Kids

    Kiadó: Gémker-Gémklub Kft.
    Nagy testvéréhez hasonlóan a Dobble Kids is egy jellegzetes, kerek lapokból álló kártyapakli, amely pillanatok alatt fergeteges hangulatot csinál bárhol és bármikor.A feladat egyszerű - minden lapon hat különböző állat képe szerepel, a kört pedig az nyeri, aki elsőként találja meg, melyik közülük az az egy, amely mindkét éppen felcsapott kártyán szerepel. Hála a szinte végtelen kombinációs lehetőségnek, a lapokmegtanulhatatlanok, az ábrák pedig már az egészen kicsi gyerekek számára is jól felismerhetőek, így akár kiscsoportosokkal is játszható.Gyorsaság, figyelem, végtelen szórakozás - ez a Dobble Kids!
    Tovább
    ISBN: 5999556750062
    nyelv(ek): magyar
    Raktárkészlet: 1-10 pld
    Rendelhető

    Webes ár:

    5 787 Ft

    4 630 Ft(20%)

  • Dixit - Emlékek
    Akciós

    Dixit - Emlékek (6. Kiegészítő)

    Kiadó: Gémker-Gémklub Kft.
    A világ egyik legnépszerűbb asszociációs kártyajátéka újra és újra megújul az évente megjelenő kiegészítőknek hála. Nincs ez máshogy a Dixit 6. - Emlékek estében sem, amely az ötödik különálló pakli a sorban, és a már megszokott módon 84 kártyáttartalmaz, amelyek bármely más kiegészítővel vagy alapjátékkal keverhetők.A meseszép illusztrációk két francia művész, Carine Hinder és Jér“me Pélissier alkotásai, melyek valóban mintha csak a gyerekkorukba repítenék vissza a játékosokat.Fantasztikus álomszerű képek és szívmelengetően vidám hangulat!
    Tovább
    ISBN: 3558380031352
    nyelv(ek): magyar
    Raktárkészlet: 1-10 pld
    Rendelhető

    Webes ár:

    7 527 Ft

    6 022 Ft(20%)