0

Keresés:

Általános vásárlói tájékoztató

Cégadatok:

A cégadatokat ezen a linken tekintheti meg: Elérhetőségek
 

Vásárlás:

Egyéni vásárlóink engedményt kapnak a vásárolt könyvek, DVD-k, CD-k árából.
Az engedmény mértéke minden esetben a termék ára mellett feltüntetésre kerül .

 

Cégünk a rendelések teljesítésekor etikusan és jóhiszeműen, a vásárlók érdekeit szem előtt tartva jár el.  Internetes áruházunkban (a továbbiakban "webáruház") a webáruház nyitóoldalán található útmutató segítségével vásárolhatnak.  A webáruházban feltüntetett árak egy tételre vonatkoznak, és tartalmazzák az  ÁFA értékét. A feltüntetett kedvezmények csak a webáruházon keresztül leadott rendelésekre érvényesek és más kedvezménnyel nem vonhatók össze.

Szolgáltatásaink és áraink kizárólag belföldi értékesítésre vonatkoznak.
  
A megrendelés megérkezését automatikus visszaigazolás jelzi. Ez a visszaigazolás akkor is elküldésre kerül, ha a rendelt tételből nincs raktáron eladható darab.  Utóbbi esetben a vásárlót külön értesítjük a várható szállítási időről.  Ez esetben a vásárló az értesítéskor megerősítheti, vagy lemondhatja rendelését. 

Rendelés lemondása,  vásárlástól való elállás:

 
Elküldött megrendelést a rendelést követő munkanapon reggel 11 óráig,  E-mailben, személyesen, vagy telefonon lehet lemondani. 
A termék átvétele után a vásárló  a "fogyasztó és vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet"
 alapján a csomag kézhezvételétől számított 14  napon belül indoklás  nélkül elállhat a vásárlástól. 

Ez utóbbi esetben azonban a termékek visszajuttatásának költsége a vásárlót terheli.

A vásárlástól való elállás lehetősége nem vonatkozik hanganyagokra,  video-anyagokra, valamint számítógépes szoftverekre, 
amennyiben azok  csomagolását a vásárló felbontotta, valamint könyvekre, amennyiben a vásárló  bármilyen íróeszközzel azokba bejegyzést tett.
A vásárlástól való elállás esetén cégünk a termék(ek) kifizetett vételárát illetve az erre eső szállítási költség összegét legfeljebb 14 napon belül visszautalja a vásárlónak. 

 

Szállítás, szállítási költségek, fizetés 

Az alábbi és a webáruházban feltüntetett szállítási költségek Magyarország területére való kiszállításra vonatkoznak. 

A webáruházban megrendelt könyveket, CD-ket, DVD-ket futárszolgálattal, utánvétellel küldjük. A csomag ellenértékét a futárnak kell kifizetni. 

Szállítási és csomagolási költségek: 
 - 20.000Ft számlaérték alatt 1.490 Ft
 - 20.000Ft számlaérték felett díjtalan.
 A webáruházban történő vásárláskor a 20.000Ft érték eléréséig a szállítási költség automatikusan hozzáadódik a végösszeghez, így mindig pontosan követhető a fizetendő végösszeg. 

Amennyiben a csomag kézbesítésekor a vásárló nem tartózkodik a kézbesítési  címen, a futár értesítést hagy, vagy a megadott telefonszámon keresi a címzettet. Sikertelenség esetén a futárszolgálat 2 nap után ismételt kisérletet tesz a csomag kiszállítására. Amennyiben az ismételt kézbesítés is sikertelen, a csomagot visszaküldi cégünknek. Ez esetben a küldés és a visszajuttatás költségét  cégünk kénytelen viselni. Amennyiben a vásárló valamilyen jogos akadályoztatás miatt nem tudta felvenni a csomagot, kérhet újrapostázást. Elfogadható indok  nélkül vagy a másodszori postázáskor sem felvett csomag esetén cégünk  fenntartja a jogot, hogy a megrendelőnek, valamint a megrendelés címére a  továbbiakban ne vállaljon csomagküldést, vagy előzetes egyeztetés után  előreutalást kérjen. 

Személyes átvétel

Lehetőség van a megrendelt kiadványok könyvesboltunkban történő személyes átvételére is.
Ebben az esetben a fizetés történhet készpénzzel valamint bankkártyával.

Egyedi beszerzés

Boltunkban az Oxford University Press bármely kiadványa megrendelhető.
Amennyiben az adott kiadvány magyarországi raktáron nem fellelhető, egyéni megrendelés alapján a kiadótól beszerezzük. Ez esetben a kiadvány várhatóan 2-4 héten belül érkezik meg üzletünkbe.
Egyedi beszerzés mindig előzetes árajánlat alapján, a vevővel egyeztetve történik.

Rendelés- ajánlatkérésnél kérjük feltüntetni:
- könyv pontos címét
- rendelt darabszámot  
- ha ismert, az ISBN számot
- megrendelő nevét
- megrednelő elérhetősége (telefon, e-mail)
- számlázási címet
- szállítási címet (ha eltér a számlázási címtől)

Reklamáció

Könyv, CD, DVD - reklamáció


Nyomdahibás termékek reklamációját a számla kiállítását követő 5 hónapon belül fogadjuk el.
Szállítás és csomagolás miatt bekövetkezett sérülés reklamációját a számla kiállítását követő 30 napon belül tudjuk elfogadni.