0

Keresés:

Idős- és Betegápolás Külföldön - Német

Nagy Orsolya

Raktárkészlet: 1-10 pld
Rendelhető

Webes ár:

1 590 Ft

1 351 Ft(15%)

Könyv jellemzők

KiadóMűszaki Könyvkiadó
Oldalszám84
KötésFűzött
ISBN9789631666045
Nyelvnémet
Kiadás éve2016
A Vigyél magaddal! sorozathoz tartozó Idős- és betegápolás külföldön füzet célja, hogy segítsen a német nyelvterületre, érkező, németül nem tudó, vagy alapszinten beszélő, esetleg újrakezdő betegápolóknak.
A kommunikációt elősegítő nyelvtani összefoglaló lényegre törően csak arra fókuszál, amire valóban szüksége lesz az olvasónak ahhoz, hogy betegápolóként elboldoguljon. Nemcsak a munkavállalás világába adunk betekintést, olyan alapvető kérdésekben
próbáltunk segítséget nyújtani, mint egy jelentkezési lap kitöltése vagy egy elképzelt állásinterjún elhangzó mondatok összefoglalása. A munkakeresés mellett olyan hétköznapi szituációkkal is foglalkozunk, amelyek az idősek gondozása során folyamatosan
előfordulnak. Segítségképpen nemcsak németül, de latinul is megadtuk a leggyakoribb betegségek neveit, illetve az egészségügyben használatos eszközök és orvosi rövidítések listájával is segítjük az ismeretszerzést.
Mindvégig törekedtünk arra, hogy a legfontosabb élethelyzeteket bemutassuk. Természetesen a kiadvány nem terjed ki az összes lehetséges szituációra, ám biztos segítséget nyújt a kezdetekhez.