0

Keresés:

Magyar nyelv

Rendezés:
 • S.O.S. Magyar 1. Hungarian Course Book + Audio Online

  S.O.S. Magyar 1. Hungarian Course Book + Audio Online

  Bartus Eszter
  Kiadó: Pergaméné Kft.
  Az S.O.S. MAGYAR 1. segítséget szeretne nyújtani mindazoknak, akik a magyar nyelv elsajátítására szánták el magukat. A könyv 1. része kezdő diákok számára íródott. A leckék az egymásra épülő nyelvtani jelenségek felhasználásával mutatják be az újszituációkat, bővítik a szókincset. A könyv végén párbeszédgyűjtemény segíti a legfontosabb hétköznapi élethelyzetekben elhangzó dialógusok begyakorlását.Kinek ajánljuk?Aki szeretne megismerkedni a magyar nyelvvel,aki szeretne idővel jól megtanulni magyarul, ezért fontosak számára az alapok,aki rövid idő alatt látványosan szeretne fejlődni,aki a beszélt nyelv iránt érdeklődik,aki szeretné világosan átlátni a nyelvtani szabályokat,és azoknak a tanároknak is, akik szeretnék könnyebben és eredményesen tanítani a kezdő diákokat.Miért ajánljuk ezt a könyvet ?Sok kép segíti a megértést.Jól értelmezhető, könnyen követhető módon szerkesztett a tananyag.A honlapon ingyenesen elérhető a hanganyag.Életszerű párbeszédek és praktikus kifejezések szerepelnek a könyvben.Célok:A diákok képesek legyenek kapcsolatot teremteni a hétköznapi élet leggyakrabban előforduló egyszerűbb szituációiban.Magabiztosságra tegyenek szert ezekben a helyzetekben.Megtartsák a motiváltságukat a további tanuláshoz.
  Tovább
  ISBN: 9789631217155
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 10-100 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  5 250 Ft

  4 725 Ft(10%)

 • Variációk Négy Témára

  Variációk Négy Témára - Együttélés - A Munka Világa - Utazás

  Walsch Mester Ágnes -Kovács Renáta
  Kiadó: Pécsi Tudományegyetem
  ISBN: 9789637178696
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 10-100 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  4 100 Ft

  3 485 Ft(15%)

 • S.O.S. Magyar 2. Hungarian Course Book + Audio Online

  S.O.S. Magyar 2. Hungarian Course Book + Audio Online

  Bartus Eszter
  Kiadó: Pergaméné Kft.
  Megjelent az S.O.S. MAGYAR 2., amely onnan folytatódik, ahol az 1. kötet befejeződött, vagyis az A2 szintről, és halad tovább a B1 szint végéig. A 2. könyv felépítése megegyezik az első kötetével, egyre több figyelmet fordítva azonban a szókicsbővítésre.A tananyag közvetítésének módja ahhoz az igényhez igyekezett igazodni, hogy belátható időn belül a diák rendelkezzen azzal a szükséges eszközkészlettel, amellyel már képes megértetni magát, részt venni a társalgásban hétköznapi témákról, illetve egyszerűmódon ki tudja fejezni magát írásban is.Az első könyvhöz hasonlóan a 2. könyv hanganyagai is elérhetőek a honlapon. A hallgatás során kiegészítendő feladatok megoldásai pedig a könyv végén találhatóak meg.A könyv pontos tematikája megtekinthető a Tartalomjegyzék menüpontban, részleteket pedig a Mintaoldalaknál találhatnak.
  Tovább
  ISBN: 9789631223064
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 10-100 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  5 250 Ft

  4 725 Ft(10%)

 • Pons Magyar Nyelvkönyv Ukránoknak - Online Hanganyaggal

  Pons Magyar Nyelvkönyv Ukránoknak - Online Hanganyaggal

  Kiadó: Klett Kiadó
  Szeretnél megtanulni magyarul, és vállalkozol az önálló tanulásra? Szeretnél helytállni az egyszerübb, hétköznapi szituációkban, munkát vállalnál vagy tanulnál Magyarországon? A MAGYAR nyelvkönyv ukránoknak mindebben segítségedre lesz: tapasztalni fogod,hogy a magyar nyelvben való jártasságod, ?nyelvi biztonságérzeted? lépésröl lépésre, leckéröl leckére növekszik majd.
  Tovább
  ISBN: 9789635780648
  nyelv(ek): magyar , ukrán
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  3 990 Ft

  3 392 Ft(15%)

 • Complete Hungarian Teach Yourself (With Downloadable Mp3)

  Complete Hungarian Teach Yourself (With Downloadable Mp3)

  Kiadó: Teach Yourself Books
  Complete Hungarian is a comprehensive book and audio language course that takes you from beginner to intermediate level.The new edition of this successful course has been fully revised and is packed with new learning features to give you the language, practice and skills to communicate with confidence.-Teaches the key skills - reading, writing, listening and speaking-Learn to learn - tips and skills on how to be a better language learner-Insights - learn about the Hungarian language and the people who speak it-Outcomes-based learning - focus your studies with clear aims-Authentic listening activities - everyday conversations give you a flavour of real spoken Hungarian-Test Yourself - see and track your own progress-Maps from A1 to B2 of the Common European Framework of Reference (CEFR) for languagesThis course includes a book and online audio material.Rely on Teach Yourself, trusted by language learners for over 75 years.
  Tovább
  ISBN: 9781529324631
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  14 785 Ft

  12 567 Ft(15%)

 • How To Say It In Hungarian? - Hogy Mondjuk Magyarul?

  How To Say It In Hungarian? - Hogy Mondjuk Magyarul?

  Kiadó: Tinta Kiadó
  The How to Say it in Hungarian? English-Hungarian conversation pocket book helps even those with only a basic foundation in Hungarian in finding the essential sentences, phrases and expressions used in daily life. The book provides guidance in allrelevant speech situations. The Conversation part contains typical sentences and often-used expressions for everyday subjects in English and Hungarian, broken down into 16 topics. Besides accommodation, shopping, eating, leisure and the weather, the bookalso lists modern phrases and sentences related to the internet and electronic payment. Readers can make use of a table on Hungarian pronunciation.This English-Hungarian phrase book and conversation guide is primarily intended for visitors from English-speaking countries. It also comes in handy for those looking to work in Hungary for a longer period.The book was edited by Ágnes Makkai Arany, a renowned professional in teaching English as a second language, and Gábor Kiss, an award-winning dictionary editor.A How to Say it in Hungarian? 16 nagy témakörbe rendezve angolul és magyarul tartalmazza a mindennapi beszédhelyzetekben előforduló jellegzetes mondatokat, gyakori beszédfordulatokat. A szálláskeresés, a vásárlás, az étkezés, a szórakozás és az időjárástémaköre mellett a könyvben megtalálhatók többek között az internettel és az elektronikus fizetéssel kapcsolatos modern szófordulatok, mondatok. Könyvünket elsősorban az angol nyelvű országokból hazánkba érkező látogatóknak szánjuk, de hasznossegédeszköz lehet a hosszabb magyarországi tartózkodást tervező munkavállalóknak is.
  Tovább
  ISBN: 9789634093794
  nyelv(ek): magyar , angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  2 990 Ft

  2 542 Ft(15%)

 • Pons Beginners' Course Hungarian (Csak Könyv) 2024
  új

  Pons Beginners' Course Hungarian + Audio Online (2024)

  Kiadó: Klett Kiadó
  Szeretnél megtanulni magyarul, és vállalkozol az önálló tanulásra? Szeretnél helytállni az egyszerűbb, hétköznapi szituációkban, munkát vállalnál vagy tanulnál Magyarországon? A PONS Beginners' Course Hungarian mindebben segítségedre lesz: tapasztalnifogod, hogy a magyar nyelvben való jártasságod, nyelvi biztonságérzeted lépésről lépésre, leckéről leckére növekszik majd. A 10 lecke fokozatosan, egymásra épülve tanítja a hétköznapi magyar nyelvezetet. A folytatásos kerettörténet és a könyv színesgrafikája ébren tartja a figyelmed. A gyakorlófeladatok, nyelvtani magyarázatok és hallás utáni gyakorlatok fejlesztik az összes nyelvi készséged. A mellékletben található szószedet, nyelvtani függelék, a hanganyag és a megoldókulcs az önálló tanulástsegíti. A kulturális részekből többet is megtudhatsz Magyarországró
  Tovább
  ISBN: 9789635781126
  nyelv(ek): magyar , angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  7 790 Ft

  6 621 Ft(15%)