0

Keresés:

Magyar nyelv

Rendezés:
 • Variációk Négy Témára

  Variációk Négy Témára - Együttélés - A Munka Világa - Utazás

  Walsch Mester Ágnes -Kovács Renáta
  Kiadó: Pécsi Tudományegyetem
  ISBN: 9789637178696
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 10-100 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  4 100 Ft

  3 485 Ft(15%)

 • S.O.S. Magyar 1. Hungarian Course Book + Audio Online

  S.O.S. Magyar 1. Hungarian Course Book + Audio Online

  Bartus Eszter
  Kiadó: Pergaméné Kft.
  Az S.O.S. MAGYAR 1. segítséget szeretne nyújtani mindazoknak, akik a magyar nyelv elsajátítására szánták el magukat. A könyv 1. része kezdő diákok számára íródott. A leckék az egymásra épülő nyelvtani jelenségek felhasználásával mutatják be az újszituációkat, bővítik a szókincset. A könyv végén párbeszédgyűjtemény segíti a legfontosabb hétköznapi élethelyzetekben elhangzó dialógusok begyakorlását.Kinek ajánljuk?Aki szeretne megismerkedni a magyar nyelvvel,aki szeretne idővel jól megtanulni magyarul, ezért fontosak számára az alapok,aki rövid idő alatt látványosan szeretne fejlődni,aki a beszélt nyelv iránt érdeklődik,aki szeretné világosan átlátni a nyelvtani szabályokat,és azoknak a tanároknak is, akik szeretnék könnyebben és eredményesen tanítani a kezdő diákokat.Miért ajánljuk ezt a könyvet ?Sok kép segíti a megértést.Jól értelmezhető, könnyen követhető módon szerkesztett a tananyag.A honlapon ingyenesen elérhető a hanganyag.Életszerű párbeszédek és praktikus kifejezések szerepelnek a könyvben.Célok:A diákok képesek legyenek kapcsolatot teremteni a hétköznapi élet leggyakrabban előforduló egyszerűbb szituációiban.Magabiztosságra tegyenek szert ezekben a helyzetekben.Megtartsák a motiváltságukat a további tanuláshoz.
  Tovább
  ISBN: 9789631217155
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  5 000 Ft

  4 500 Ft(10%)

 • S.O.S. Magyar 2. Hungarian Course Book + Audio Online

  S.O.S. Magyar 2. Hungarian Course Book + Audio Online

  Bartus Eszter
  Kiadó: Pergaméné Kft.
  Megjelent az S.O.S. MAGYAR 2., amely onnan folytatódik, ahol az 1. kötet befejeződött, vagyis az A2 szintről, és halad tovább a B1 szint végéig. A 2. könyv felépítése megegyezik az első kötetével, egyre több figyelmet fordítva azonban a szókicsbővítésre.A tananyag közvetítésének módja ahhoz az igényhez igyekezett igazodni, hogy belátható időn belül a diák rendelkezzen azzal a szükséges eszközkészlettel, amellyel már képes megértetni magát, részt venni a társalgásban hétköznapi témákról, illetve egyszerűmódon ki tudja fejezni magát írásban is.Az első könyvhöz hasonlóan a 2. könyv hanganyagai is elérhetőek a honlapon. A hallgatás során kiegészítendő feladatok megoldásai pedig a könyv végén találhatóak meg.A könyv pontos tematikája megtekinthető a Tartalomjegyzék menüpontban, részleteket pedig a Mintaoldalaknál találhatnak.
  Tovább
  ISBN: 9789631223064
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 10-100 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  5 000 Ft

  4 500 Ft(10%)

 • Complete Hungarian Teach Yourself (With Downloadable Mp3)

  Complete Hungarian Teach Yourself (With Downloadable Mp3)

  Kiadó: Teach Yourself Books
  Complete Hungarian is a comprehensive book and audio language course that takes you from beginner to intermediate level.The new edition of this successful course has been fully revised and is packed with new learning features to give you the language, practice and skills to communicate with confidence.-Teaches the key skills - reading, writing, listening and speaking-Learn to learn - tips and skills on how to be a better language learner-Insights - learn about the Hungarian language and the people who speak it-Outcomes-based learning - focus your studies with clear aims-Authentic listening activities - everyday conversations give you a flavour of real spoken Hungarian-Test Yourself - see and track your own progress-Maps from A1 to B2 of the Common European Framework of Reference (CEFR) for languagesThis course includes a book and online audio material.Rely on Teach Yourself, trusted by language learners for over 75 years.
  Tovább
  ISBN: 9781529324631
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  14 785 Ft

  12 567 Ft(15%)

 • Pons Magyar Nyelvkönyv Ukránoknak - Online Hanganyaggal
  új

  Pons Magyar Nyelvkönyv Ukránoknak - Online Hanganyaggal

  Kiadó: Klett Kiadó
  Szeretnél megtanulni magyarul, és vállalkozol az önálló tanulásra? Szeretnél helytállni az egyszerübb, hétköznapi szituációkban, munkát vállalnál vagy tanulnál Magyarországon? A MAGYAR nyelvkönyv ukránoknak mindebben segítségedre lesz: tapasztalni fogod,hogy a magyar nyelvben való jártasságod, ?nyelvi biztonságérzeted? lépésröl lépésre, leckéröl leckére növekszik majd.
  Tovább
  ISBN: 9789635780648
  nyelv(ek): magyar , ukrán
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  3 990 Ft

  3 392 Ft(15%)