0

Keresés:

Magyar nyelv

Rendezés:
 • Variációk Négy Témára

  Variációk Négy Témára - Együttélés - A Munka Világa - Utazás

  Walsch Mester Ágnes -Kovács Renáta
  Kiadó: Pécsi Tudományegyetem
  ISBN: 9789637178696
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 10-100 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  4 100 Ft

  3 485 Ft(15%)

 • S.O.S. Magyar 1. Hungarian Course Book + Audio Online

  S.O.S. Magyar 1. Hungarian Course Book + Audio Online

  Bartus Eszter
  Kiadó: Pergaméné Kft.
  Az S.O.S. MAGYAR 1. segítséget szeretne nyújtani mindazoknak, akik a magyar nyelv elsajátítására szánták el magukat. A könyv 1. része kezdő diákok számára íródott. A leckék az egymásra épülő nyelvtani jelenségek felhasználásával mutatják be az újszituációkat, bővítik a szókincset. A könyv végén párbeszédgyűjtemény segíti a legfontosabb hétköznapi élethelyzetekben elhangzó dialógusok begyakorlását.Kinek ajánljuk?Aki szeretne megismerkedni a magyar nyelvvel,aki szeretne idővel jól megtanulni magyarul, ezért fontosak számára az alapok,aki rövid idő alatt látványosan szeretne fejlődni,aki a beszélt nyelv iránt érdeklődik,aki szeretné világosan átlátni a nyelvtani szabályokat,és azoknak a tanároknak is, akik szeretnék könnyebben és eredményesen tanítani a kezdő diákokat.Miért ajánljuk ezt a könyvet ?Sok kép segíti a megértést.Jól értelmezhető, könnyen követhető módon szerkesztett a tananyag.A honlapon ingyenesen elérhető a hanganyag.Életszerű párbeszédek és praktikus kifejezések szerepelnek a könyvben.Célok:A diákok képesek legyenek kapcsolatot teremteni a hétköznapi élet leggyakrabban előforduló egyszerűbb szituációiban.Magabiztosságra tegyenek szert ezekben a helyzetekben.Megtartsák a motiváltságukat a további tanuláshoz.
  Tovább
  ISBN: 9789631217155
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  5 000 Ft

  4 500 Ft(10%)

 • S.O.S. Magyar 2. Hungarian Course Book + Audio Online

  S.O.S. Magyar 2. Hungarian Course Book + Audio Online

  Bartus Eszter
  Kiadó: Pergaméné Kft.
  Megjelent az S.O.S. MAGYAR 2., amely onnan folytatódik, ahol az 1. kötet befejeződött, vagyis az A2 szintről, és halad tovább a B1 szint végéig. A 2. könyv felépítése megegyezik az első kötetével, egyre több figyelmet fordítva azonban a szókicsbővítésre.A tananyag közvetítésének módja ahhoz az igényhez igyekezett igazodni, hogy belátható időn belül a diák rendelkezzen azzal a szükséges eszközkészlettel, amellyel már képes megértetni magát, részt venni a társalgásban hétköznapi témákról, illetve egyszerűmódon ki tudja fejezni magát írásban is.Az első könyvhöz hasonlóan a 2. könyv hanganyagai is elérhetőek a honlapon. A hallgatás során kiegészítendő feladatok megoldásai pedig a könyv végén találhatóak meg.A könyv pontos tematikája megtekinthető a Tartalomjegyzék menüpontban, részleteket pedig a Mintaoldalaknál találhatnak.
  Tovább
  ISBN: 9789631223064
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 10-100 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  5 000 Ft

  4 500 Ft(10%)

 • Pons Magyar Nyelvkönyv Ukránoknak - Online Hanganyaggal

  Pons Magyar Nyelvkönyv Ukránoknak - Online Hanganyaggal

  Kiadó: Klett Kiadó
  Szeretnél megtanulni magyarul, és vállalkozol az önálló tanulásra? Szeretnél helytállni az egyszerübb, hétköznapi szituációkban, munkát vállalnál vagy tanulnál Magyarországon? A MAGYAR nyelvkönyv ukránoknak mindebben segítségedre lesz: tapasztalni fogod,hogy a magyar nyelvben való jártasságod, ?nyelvi biztonságérzeted? lépésröl lépésre, leckéröl leckére növekszik majd.
  Tovább
  ISBN: 9789635780648
  nyelv(ek): magyar , ukrán
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  3 990 Ft

  3 392 Ft(15%)