0

Keresés:

Önálló nyelvtanulás

Rendezés:
 • 5 Perc Angol - Kezdőknek és Újrakezdőknek

  5 Perc Angol - Kezdőknek és Újrakezdőknek

  Szalai Nóra
  Kiadó: 5 Perc Angol Bt.
  A könyvet olyan tanulóknak készítettem, akik még egyáltalán nem, vagy csak egészen keveset tanultak angolul. Az önálló használatot segíti a képes szótár, a hanganyag és a feladatok is. A két részre bontott tananyag (16 lecke + komplett nyelvtanimagyarázatok) elsajátítása után a tanulók nagyon közel kerülnek az alapfokú nyelvvizsga szintjéhez, akár meg is próbálhatják letenni azt, ha éppen szükségük van rá!A nyelvtani anyagok mellett a szókincset, a beszédszituációkat és a párbeszédeket úgy állítottam össze, hogy a legfontosabb hétköznapi témakörökben (bemutatkozás, munka, iskola, vásárlás, étkezés, orvosnál, útbaigazítás, stb.) mindenki könnyedénelboldogulhasson.A könyvhöz számos ingyenes kiegészítő anyag és szolgáltatás is tartozik, amely mind-mind arra szolgálnak, hogy még könnyebbé és élvezetesebbé tegyék a tanulást. A könyvhöz a következő kiegészítő anyagok járnak, amelyeket a www.5percangol.hu weboldalontalálsz meg:- ingyenesen letölthető hanganyag
  Tovább
  ISBN: 9789630603676
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  7 900 Ft

  6 715 Ft(15%)

 • 5 Perc Angol - Újrakezdőknek és Középhaladóknak

  5 Perc Angol - Újrakezdőknek és Középhaladóknak

  Szalai Nóra
  Kiadó: 5 Perc Angol Bt.
  - Az 5 Perc Angol könyv folytatása- 16 lecke hétköznapi beszédtémákra építve- komplett nyelvtan magyar nyelvű magyarázatokkal- feladatsorok a szókincs és nyelvtan gyakorlására- ingyenesen letölthető hanganyag- alapfokú nyelvvizsga-előkészítás- témakörök: Career leader, City life, Guests, Public Transport, Health and Fitness, Crimes and detectives,Astrology, Free time
  Tovább
  ISBN: 9789631205053
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  8 900 Ft

  7 565 Ft(15%)

 • 5 Perc Angol - Nyelvtan (Igeidők)

  5 Perc Angol - Nyelvtan (Igeidők)

  Szalai Nóra
  Kiadó: 5 Perc Angol Bt.
  A könyv felhasználóbarát, önállóan alkalmazható tankönyv.A kötetben úgy szerepelnek az egyes igeidők leírásai, amilyen sorrendben érdemes megtanulni őket.
  Tovább
  ISBN: 9789632179186
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  5 990 Ft

  5 091 Ft(15%)

 • 5 Perc Angol Beszélő Tanulókártyák - Magánbeszélgetések

  5 Perc Angol Beszélő Tanulókártyák - Magánbeszélgetések

  Szalai Nóra
  Kiadó: 5 Perc Angol Bt.
  100 párbeszéd1400 hasznos mondat1400 hasznos szó17 téma100 kártya01 Találkozás és üdvözlés (első találkozás, bemutatkozás, valaki bemutatása)02 Barátkozás (barátokás, ismerkedés és beszélgets szomszédokkal)03 Munka (beszélgetés kollégákkal, beszélgetés munkáról)04 Otthon (beszélgetés lakóhelyünkről, háziállatokról, lakótársakról)05 Tanulás (beszélgetés tanárokkal, tanulótársakkal, beszélgetés könyvtárban)06 Idegen nyelvek (nyelvtanulás, nyelvtanulási módszerek, külföldi nyelvtanfolyam)07 Ruházkodás (ruhaválasztás, divat, jelmezbál)08 Egészség (családunk egészsége, gyermekeink egészsége, látogatás kórházban, érdeklődés hogylét felől)09 Vészhívások (tűzoltóság, mentők és rendőrség értesítése)10 Szórakozás (városnézés, mozi, színház, koncert)11 Randizás (randi kérése, randi lemondása, szakítás)12 Rossz szokások (dohányzás, ivászat, szerencsejáték)13 Csevegés (hétköznapi csevegések, pletykák)14 Ünnepek (családi ünnepek, születésnap, névnap, lakásszentelő)15 Az élet nagy eseményei (születés, halál, házassági évforduló, esküvő)16 Biciklizés (túra, szerviz, bérlés)17 Szolgáltatások (kulcsmásolás, elveszett rendelés)
  Tovább
  ISBN: 3000000002506
  nyelv(ek): angol , magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  6 815 Ft

  5 793 Ft(15%)

 • Assimil-Angol Kit Kapd Elö Szett (1 Könyv +1 Audio Cd)

  Assimil-Angol Kit Kapd Elő Szett (1 Könyv +1 Audio Cd)

  Kiadó: Assimile Kft.
  ASSIMIL - ANGOL KIT KAPD ELÖ SZETT (1 KÖNYV +1 AUDIO CD + TRACK LISTA A 38 LECKÉHEZ)Egy eredeti és könnyen használható zsebkönyv, melyben megtalálhatóak- a nyelvtan alapjai- a kiejtés- a kulcsszavak- a leggyakoribb kifejezések, szituációk- a helyi szokások, egy kis argó- és több mint 2000 szavas szókincs
  Tovább
  ISBN: 9789638162724
  nyelv(ek): angol , magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  5 995 Ft

  5 096 Ft(15%)

 • Lazán Németül I -Letölthető Megoldókulccsal

  Lazán Németül I -Letölthető Megoldókulccsal

  Maklári Tamás
  Kiadó: Studium Bt.
  E könnyed hangvételű nyelvkönyvben igyekeztem két számomra szimpatikus hagyományt ötvözni egymással: a klasszikus magyar nyelvkönyvek alaposságát a nyugati nyelvkönyvek könnyed, laza stílusával, hasonlóképpen a westernfilmek főhőséhez, aki nem egyszokványos hatlövetűt szeretne az eladótól, hanem az egyik csövét, a másiknak a markolatát, a harmadiknak a ravaszát tartja ideálisnak, hogy végül mindezekből a saját fazonjához illőt rakjon össze A cím pedig senkit ne tévesszen meg: ha két tanításistílushoz hasonlítanánk, a hullámlovaséhoz és a szántóvetőéhez, akkor az olvasmányok stílusa minden bizonnyal a hullámovasok gondtalan, legkisebb ellenállást kereső manővereihez hasonlítana, munkamódszere és gyakorlatai viszont a szántóvetőé, akiaddig nem nyugszik, amíg ekéjét mélyre nyomva porhanyósra nem szántotta vele a tarlót.Elkészült a Lazán németül I. megoldókulcsa, ami PDF formában ingyen elérhető a www.studiumkonyv.hu oldalon.
  Tovább
  ISBN: 9789632108025
  nyelv(ek): német , magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  4 400 Ft

  3 740 Ft(15%)

 • Assimil-Angol Kit Kapd Elö

  Assimil-Angol Kit Kapd Elő - Színes

  Kiadó: Assimile Kft.
  Egy eredeti és könnyen használható zsebkönyv, melyben megtalálhatóak- a nyelvtan alapjai- a kiejtés- a kulcsszavak- a leggyakoribb kifejezések, szituációk- a helyi szokások, egy kis argó- és több mint 2000 szavas szókincs
  Tovább
  ISBN: 9789638162717
  nyelv(ek): angol , magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  2 495 Ft

  2 121 Ft(15%)

 • English For Everyone 2 Nyelvkönyv - Önálló Tanulásra

  English For Everyone 2 Nyelvkönyv - Önálló Tanulásra

  Kiadó: Hvg
  Az English for Everyone önálló haladásra tervezett kurzus angol nyelvet tanulóknak, amely a könnyen követhető vizuális tanulási módszerek mellett közérthető nyelvtani magyarázatokkal, gyakorlófeladatokkal és ingyenes hanganyaggal segíti a haladást.A képes nyelvtani magyarázatok segítik az összetett nyelvi jelenségek könnyebb megértését.A rövid modulok lehetővé teszik, hogy a saját tempónkban haladjunk.Az egyszerű feladatok segítségével gyakorolhatjuk az alapkészségeket: az írást, az olvasást, a beszédet és a hallás utáni szövegértést., segít fejleszteni a hallás utáni szövegértést és a beszédkészséget.A képek és ábrák segítik a nyelvtan és a szókincs elsajátítását, felidézését és használatát.A kurzusA négy szint mindegyike egy nyelvkönyvből és egy munkafüzetből áll. A kezdőknek szánt 2. szint azoknak ajánlható, akik már elsajátították az angol nyelv alapjait. A kurzus a Közös Európai Referenciakeret (KER) ajánlását követi. A táblázat a KER szintjeitveti össze más nyelvvizsgák ponthatáraival.
  Tovább
  ISBN: 9789633045787
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  4 500 Ft

  3 825 Ft(15%)

 • Angol Nyelvtan 222 Pontban

  Angol Nyelvtan 222 Pontban

  Kiadó: Maxim Kiadó
  Az angol nyelvtant pontokba szedve tárjuk Ön elé, és a magyarázatokban arra törekszünk, hogy ne csak az angol szabályokat ismertessük, hanem táblázatokon, összevetéseken keresztül világossá tegyük a nyelvtani fogalmakat is, melyek ismerete nélkülsemmitmondóvá válik a leírás. Könyvünk másik sajátossága, hogy a megfogalmazott törvényszerűségeket számos példával illusztráljuk. Ezek közismert brit és amerikai filmekből, irodalmi alkotásokból származnak, tehát nem mesterséges módon megszerkesztettmondatok, így az élő nyelven keresztül válik gyakorlativá az elmélet. Ahogy a gördülékeny beszéd elsajátítása során sem a mechanikus tanulás (magolás) az eredményes, éppen úgy elmondható ez a nyelvtan tanulásáról is. Sokkal könnyebb valós, kerek, egészpéldamondatokból megjegyezni, illetve megérteni egy-egy nyelvtani szerkezetet, mintsem pusztán szabályok memorizálásával. Mivel fontosnak érezzük, az első részben külön helyet szánunk az angol nyelvtan sajátos, belső gondolkodás-mechanizmusának, hogy ígytegyük könnyebbé az olyan gyakori kérdések megválaszolását, amelyek a segédigékre, igeidőkre, prepozíciókra vonatkoznak. Nagy hangsúlyt fektetünk minden olyan részletre, amely a magyarban nem, vagy másképpen használatos.
  Tovább
  ISBN: 9789639489240
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  4 280 Ft

  3 638 Ft(15%)

 • 5 Perc Angol Tanulókártyák: 300 Hasznos Mondat + Kiejtés

  5 Perc Angol Tanulókártyák: 300 Hasznos Mondat + Kiejtés

  Szalai Nóra
  Kiadó: 5 Perc Angol Bt.
  Gyakori mondatok szóbeli kommunikációhoz magyar fordítással és meghallgatható QR-kódokkal
  Tovább
  ISBN: 9786158093811
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  6 300 Ft

  5 355 Ft(15%)

 • 1 Hónap Alatt Franciául

  1 Hónap Alatt Franciául

  Czifra Éva
  Kiadó: Czifra Éva
  Módszeremmel már egy hónap tanulás elegendö ahhoz, hogy néhány szóban elmondhasd, ki vagy, elmesélhesd egy napodat jelen, múlt és jövö idöben, feltehesd az általános kérdéseket beszélgetöpartnerednek. Ebben a könyvben megtalálod a legfontosabb föneveket,mellékneveket (fokozással együtt), igéket (jelen, múlt és jövö idöben), a személyes névmásokat, a rendhagyó igéket, az ábécét, a prepozíciókat, a számokat, a mindennapi beszéd során leggyakrabban használt, nélkülözhetetlen rövid mondatokat, melyeksegítenek, hogy ?ne adjanak el? sem itthon, sem külföldön. Kezdd el még ma, és egy hónap múlva garantáltan beszélni fogsz franciául.
  Tovább
  ISBN: 9786155534225
  nyelv(ek): francia , magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  3 990 Ft

  3 392 Ft(15%)

 • Assimil - Le Hongrois Sans Peine + 4 Audio Cd

  Assimil - Le Hongrois Sans Peine + 4 Audio Cd

  Kiadó: Assimil Kft.
  ISBN: 9782700520255
  nyelv(ek): magyar , francia
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  18 920 Ft

  16 082 Ft(15%)

 • English For Everyone 2 Munkafüzet - Önálló Tanulásra

  English For Everyone 2 Munkafüzet - Önálló Tanulásra

  Kiadó: Hvg
  Az English for Everyone önálló haladásra tervezett kurzus angol nyelvet tanulóknak. A munkafüzetben több száz feladatot és gyakorlatot találunk a hozzájuk kapcsolódó hanganyaggal, amelyek segítségével gyakorolhatjuk tárgyalt szókincset és nyelvtant.A képes nyelvtani magyarázatok segítik az összetett nyelvi jelenségek könnyebb megértését.A rövid modulok lehetővé teszik, hogy a saját tempónkban haladjunk.Az egyszerű feladatok segítségével gyakorolhatjuk az alapkészségeket: az írást, az olvasást, a beszédet és a hallás utáni szövegértést.Segít fejleszteni a hallás utáni szövegértést és a beszédkészséget.A képek és ábrák segítik a nyelvtan és a szókincs elsajátítását, felidézését és használatát.A kurzusA négy szint mindegyike egy nyelvkönyvből és egy munkafüzetből áll. A kezdőknek szánt 2. szint azoknak ajánlható, akik már elsajátították az angol nyelv alapjait. A kurzus a Közös Európai Referenciakeret (KER) ajánlását követi. A táblázat a KER szintjeitveti össze más nyelvvizsgák ponthatáraival.
  Tovább
  ISBN: 9789633045800
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  3 500 Ft

  2 975 Ft(15%)

 • English For Everyone 1 Nyelvkönyv - Önálló Tanulásra
  nincs raktáron

  English For Everyone 1 Nyelvkönyv - Önálló Tanulásra

  Kiadó: Hvg
  Az English for Everyone angolnyelv-oktató kurzus anyagát kifejezetten arra tervezték, hogy a nyelvtanuló tanár segítsége nélkül, önállóan is fejleszthesse nyelvtudását. A kurzus négy szintből áll, mindegyik szinthez egy nyelvkönyv és egy munkafüzetkapcsolódik. A tananyag a Közös Európai Referenciakeret (KER) A1-C1 szintjét öleli fel.A kezdőknek szánt 1. szint éppúgy ajánlható azoknak, akik csak most kezdtek el angolul tanulni, mint azoknak, akik már rendelkeznek némi nyelvtudással. A tananyag magába foglalja a KER A1 szintjén elvárt tudásanyagot.A képes nyelvtani magyarázatok segítik az összetett nyelvi jelenségek könnyebb megértését.Az egyszerű feladatok segítségével gyakorolhatjuk az alapkészségeket: az írást, az olvasást, a beszédet és a hallás utáni szövegértést.A képek és ábrák segítik a nyelvtan és a szókincs elsajátítását, felidézését és használatát.A hanganyag bemutatja a valós nyelvhasználatot, segít fejleszteni a hallás utáni szövegértést és a beszédkészséget.A rövid modulok lehetővé teszik, hogy a saját tempónkban haladjunk.A kurzushoz tartozik egy online (www.dkefe.com) és mobilalkalmazáson keresztül is elérhető ingyenes hanganyag. Ez az egyes feladatokhoz kapcsolódó szövegeket tartalmaz anyanyelvi beszélőktől. A honlap és az alkalmazás kezelőfelülete magyar, csak ahanganyag idegen nyelvű, hogy a kezdő nyelvtanuló is könnyedén eligazodjon.
  Tovább
  ISBN: 9789633045770
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: nincs raktáron
  Rendelhető

  Webes ár:

  4 500 Ft

  3 825 Ft(15%)

 • Pons Megszólalni Egy Hónap Alatt - Francia (Könyv+Cd)

  Pons Megszólalni Egy Hónap Alatt - Francia (Könyv+Cd)

  Kiadó: Klett Kiadó
  Sikeres és hatékony tanulás PONS-módszerrel. Akár 30 nap alatt! Mindegy, hogy magán- vagy üzleti útra indul, írásban kell kommunikálnia vagy az ország lakóival szeretne beszélgetni - kezdjen hozzá máris és tanuljon meg mindent, amire szüksége lehet: * azalapszókincset * a nyelvtant * a kiejtést * és hasznos országismereti tudnivalókat
  Tovább
  ISBN: 9786155127915
  nyelv(ek): francia , magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  7 590 Ft

  6 452 Ft(15%)

 • Pons Nyelvtanfolyam Kezdőknek - Francia (+4 Audio-Cd)*Új

  Pons Nyelvtanfolyam Kezdőknek - Francia (+4 Audio-Cd)*Új

  Kiadó: Klett Kiadó
  Ajánljuk azoknak a kezdő, vagy újrakezdő francia nyelv iránt érdeklődőknek, akiket nem ijeszt meg az önálló nyelvtanulás és szeretik hasznos dolgokra fordítani az idejüket.Mire elég 3 hónap? Pont arra, hogy megtanulj egy idegen nyelvet alapfokon. Lépésről lépésre, fejezetről fejezetre jön meg a kedved a nyelvtanuláshoz. a könyv 40 jól strukturált és változatos leckéből áll a folytatásos kerettörténet és a könyv színes grafikája ébren tartja a figyelmed a feladatok, nyelvtani magyarázatok, tanulási tippek és hallás utáni gyakorlatok fejlesztik az összes nyelvi készséged a mellékletben található szószedet, nyelvtani függelék, a hanganyag szövege és megoldó kulcs az önálló tanulást segíti a kulturális részekből többet is megtudhatsz az adott országról tudásodat az ismétlő fejezetek mérik és mélyítik el ez az a könyv, mellyel biztos alapokra teszel szert a további nyelvtanuláshoz
  Tovább
  ISBN: 9786155127199
  nyelv(ek): francia , magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  9 990 Ft

  8 492 Ft(15%)

 • Fácil Práctica De Vocabulario -400 Spanyol Szókártya -Haladó

  Fácil Práctica De Vocabulario -400 Spanyol Szókártya -Haladó

  Kiadó: Maxim Kiadó
  Gyorsan, lapozgatás nélkül szeretné bővíteni szókincsét? A szókártyákkal való gyakorlás által szert tehet 10 témakör - ezen belül jó néhány beszélt nyelvi fordulat - megbízható ismeretére, így az idegen nyelvi beszéd és szövegértés sem jelenthet majdproblémát. Gyakoroljon naponta 10 percet, ismételjen a kártyákon található példamondatok és azok magyar fordítása segítségével akár utazás vagy várakozás közben is!A doboz 400 kártyát tartalmaz, haladó nyelvtanulóknak ajánljuk.
  Tovább
  ISBN: 9789632618005
  nyelv(ek): spanyol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  4 499 Ft

  3 824 Ft(15%)

 • Tanuljunk Gyorsan Franciául! Cd-Melléklettel

  Tanuljunk Gyorsan Franciául! Cd-Melléklettel

  Szamos Krisztina
  Kiadó: Maxim Kiadó
  ISBN: 9789634990604
  nyelv(ek): francia
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  4 299 Ft

  3 654 Ft(15%)

 • English For Everyone - Üzleti Angol 1 Munkafüzet (Önálló)

  English For Everyone - Üzleti Angol 1 Munkafüzet (Önálló)

  Kiadó: Hvg
  Az English for Everyone kurzus azoknak szól, akik tanári közreműködés nélkül szeretnének angolul tanulni. Az üzleti angol nyelvkönyvekkel elsajátíthatjuk azokat az alapvető angol kifejezéseket és nyelvtani szerkezeteket, amelyekkel különböző munkahelyiszituációkban találkozhatunk. Az 1. szint a Közös Európai Referenciakeret (KER) A2 alapszintjétől a B1 küszöbszintig terjedő tudásanyagot fedi le. A munkafüzetben több száz feladatot találunk a hozzájuk kapcsolódó hanganyaggal, amelyek segítségévelgyakorolhatjuk a nyelvkönyvben ismertetett szókincset és nyelvtant.Az English for Everyone sorozat további kötetei:- English for Everyone: Kezdő 1. nyelvkönyv- English for Everyone: Kezdő 1. munkafüzet- English for Everyone: Kezdő 2. nyelvkönyv- English for Everyone: Kezdő 2. munkafüzet- English for Everyone: Középhaladó 3. nyelvkönyv- English for Everyone: Középhaladó 3. munkafüzet- English for Everyone: Haladó 4. nyelvkönyv- English for Everyone: Haladó 4. munkafüzet- English for Everyone: Vizuális angol nyelvtan
  Tovább
  ISBN: 9789633048863
  nyelv(ek): angol , magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  4 500 Ft

  3 825 Ft(15%)

 • English For Everyone - Üzleti Angol 1 Nyelvkönyv

  English For Everyone - Üzleti Angol 1 Nyelvkönyv

  Kiadó: Hvg
  Az English for Everyone kurzus azoknak szól, akik tanári közreműködés nélkül szeretnének angolul tanulni. Az üzleti angol nyelvkönyvekkel elsajátíthatjuk azokat az alapvető angol kifejezéseket és nyelvtani szerkezeteket, amelyekkel különböző munkahelyiszituációkban találkozhatunk. Az 1. szint a Közös Európai Referenciakeret (KER) A2 alapszintjétől a B1 küszöbszintig terjedő tudásanyagot fedi le. A nyelvkönyv jól áttekinthető, vizuális formában ismerteti a tananyagot, a begyakorlását pedig számosfeladat és ingyenes online hanganyag is segíti.Az English for Everyone sorozat további kötetei:- English for Everyone: Kezdő 1. nyelvkönyv- English for Everyone: Kezdő 1. munkafüzet- English for Everyone: Kezdő 2. nyelvkönyv- English for Everyone: Kezdő 2. munkafüzet- English for Everyone: Középhaladó 3. nyelvkönyv- English for Everyone: Középhaladó 3. munkafüzet- English for Everyone: Haladó 4. nyelvkönyv- English for Everyone: Haladó 4. munkafüzet- English for Everyone: Vizuális angol nyelvtan
  Tovább
  ISBN: 9789633048856
  nyelv(ek): angol , magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  5 501 Ft

  4 676 Ft(15%)

 • Assimil - Russian Phrasebook

  Assimil - Russian Phrasebook

  Kiadó: Assimil Kft.
  ISBN: 9782700504316
  nyelv(ek): orosz , angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  2 590 Ft

  2 202 Ft(15%)

 • English For Everyone 3 Tankönyv - Önálló Nyelvtanulásra

  English For Everyone 3 Tankönyv - Önálló Nyelvtanulásra

  Kiadó: Hvg
  Az English for Everyone önálló tanulásra tervezett angolnyelv-oktató kurzus, amely a könnyen követhető vizuális tanulási módszerek mellett közérthető nyelvtani magyarázatokkal, gyakorlófeladatokkal és ingyenes hanganyaggal segíti a haladást.A képes nyelvtani magyarázatok segítik az összetett nyelvi jelenségek könnyebb megértését.A rövid modulok lehetővé teszik, hogy a saját tempónkban haladjunk.A képek és ábrák segítik a nyelvtan és a szókincs elsajátítását, felidézését és használatát.A hanganyag bemutatja a valós nyelvhasználatot, segít fejleszteni a hallás utáni szövegértést és a beszédkészséget.Az egyszerű feladatok segítségével gyakorolhatjuk az alapkészségeket: az írást, az olvasást, a beszédet és a hallás utáni szövegértést.A kurzusA négy szint mindegyike egy nyelvkönyvből és egy munkafüzetből áll. A középhaladóknak szánt 3. szint azoknak ajánlható, akik már biztos alapokkal rendelkeznek, de szeretnék továbbfejleszteni a nyelvtudásukat és a beszédkészségüket. A kurzus a KözösEurópai Referenciakeret (KER) ajánlását követi. A középhaladóknak szánt kötetek a B1 szinttől az alsó B2 szintig terjedő tudásanyagot foglalják magukban, vagyis középfokra készítenek fel.
  Tovább
  ISBN: 9789633047064
  nyelv(ek): angol , magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  5 500 Ft

  4 675 Ft(15%)

 • English For Everyone 4 Tankönyv ( Önálló Nyelvtanulásra)

  English For Everyone 4 Tankönyv ( Önálló Nyelvtanulásra)

  Kiadó: Hvg
  Az English for Everyone önálló tanulásra tervezett angolnyelv-oktató kurzus, amely a könnyen követhető vizuális tanulási módszerek mellett közérthető nyelvtani magyarázatokkal, gyakorlófeladatokkal és ingyenes hanganyaggal segíti a haladást.A képes nyelvtani magyarázatok segítik az összetett nyelvi jelenségek könnyebb megértését.A rövid modulok lehetővé teszik, hogy a saját tempónkban haladjunk.Az egyszerű feladatok segítségével gyakorolhatjuk az alapkészségeket: az írást, az olvasást, a beszédet és a hallás utáni szövegértést.A hanganyag bemutatja a valós nyelvhasználatot, segít fejleszteni a hallás utáni szövegértést és a beszédkészséget.A képek és ábrák segítik a nyelvtan és a szókincs elsajátítását, felidézését és használatát.A kurzusA négy szint mindegyike egy nyelvkönyvből és egy munkafüzetből áll. A haladóknak szánt 4. szint azoknak ajánlható, akik már magabiztosan használják az angolt, de szeretnék fejleszteni a szókincsüket, a nyelvtani tudásukat és a beszédkészségüket. A kurzusa Közös Európai Referenciakeret (KER) ajánlását követi. A haladóknak szánt kötetek a felső B2 szinttől a C1 szintig terjedő tudásanyagot foglalják magukban, vagyis felsőfokra készítenek fel.
  Tovább
  ISBN: 9789633047088
  nyelv(ek): angol , magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  5 500 Ft

  4 675 Ft(15%)

 • Fácil Práctica De Vocabulario -400 Spanyol Szókártya -Kezdő

  Fácil Práctica De Vocabulario -400 Spanyol Szókártya -Kezdő

  Kiadó: Maxim Kiadó
  Gyorsan, lapozgatás nélkül szeretné bővíteni szókincsét? A szókártyákkal való gyakorlás által szert tehet 10 témakör - ezen belül jó néhány beszélt nyelvi fordulat - megbízható ismeretére, így az idegen nyelvi beszéd és szövegértés sem jelenthet majdproblémát. Gyakoroljon naponta 10 percet, ismételjen a kártyákon található példamondatok és azok magyar fordítása segítségével akár utazás vagy várakozás közben is!A doboz 400 kártyát tartalmaz, kezdő nyelvtanulóknak ajánljuk.
  Tovább
  ISBN: 9789632617992
  nyelv(ek): spanyol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  4 499 Ft

  3 824 Ft(15%)

 • English For Everyone 3 Munkafüzet - Önálló Nyelvtanulásra

  English For Everyone 3 Munkafüzet - Önálló Nyelvtanulásra

  Kiadó: Hvg
  A munkafüzetben több száz feladatot és gyakorlatot találunk a hozzájuk kapcsolódó hanganyaggal, amelyek segítségével gyakorolhatjuk a középhaladóknak szánt 3. szint nyelvkönyvében tárgyalt szókincset és nyelvtant.Az egyszerű feladatok segítségével gyakorolhatjuk az alapkészségeket: az írást az olvasást, a beszédet és a hallás utáni szövegértést.A rövid modulok lehetővé teszik, hogy a saját tempónkban haladjunk.A hanganyag bemutatja a valós nyelvhasználatot, segít fejleszteni a hallás utáni szövegértést é a beszédkészséget.A képek és ábrák segíti a nyelvtan és a szókincs elsajátítását, felidézését és használatát.A kurzusA négy szint mindegyike egy nyelvkönyvből és egy munkafüzetből áll. A középhaladóknak szánt 3. szint azoknak ajánlható, akik már biztos alapokkal rendelkeznek, de szeretnék továbbfejleszteni a nyelvtudásukat és a beszédkészségüket. A kurzus a KözösEurópai Referenciakeret (KER) ajánlását követi. A középhaladóknak szánt kötetek a B1 szinttől az alsó B2 szintig terjedő tudásanyagot foglalják magukban, vagyis középfokra készítenek fel.
  Tovább
  ISBN: 9789633047071
  nyelv(ek): angol , magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  4 500 Ft

  3 825 Ft(15%)

 • 1 Hónap Alatt Oroszul -A Legfontosabb Szavak, Mondatok

  1 Hónap Alatt Oroszul -A Legfontosabb Szavak, Mondatok

  Czifra Éva
  Kiadó: Czifra Éva
  Ebben a könyvben megtalálod a legfontosabb főneveket, mellékneveket (fokozással együtt), igéket (jelen, múlt és jövő időben), a személyes névmásokat, a rendhagyó igéket, az ábécét, a prepozíciókat, a számokat, a mindennapi beszéd során leggyakrabbanhasznált, nélkülözhetetlen rövid mondatokat, melyek segítenek, hogy ne adjanak el sem itthon, sem külföldön. Kezdd el még ma, és egy hónap múlva garantáltan beszélni fogsz oroszul.
  Tovább
  ISBN: 9786155534102
  nyelv(ek): orosz
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  3 990 Ft

  3 392 Ft(15%)

 • English For Everyone 4 Munkafüzet (Önálló Nyelvtanulásra)

  English For Everyone 4 Munkafüzet (Önálló Nyelvtanulásra)

  Kiadó: Hvg
  A munkafüzetben több száz feladatot és gyakorlatot találunk a hozzájuk kapcsolódó hanganyaggal, amelyek segítségével gyakorolhatjuk a haladóknak szánt 4. szint nyelvkönyvében tárgyalt szókincset és nyelvtant.Az egyszerű feladatok segítségével gyakorolhatjuk az alapkészségeket: az írást az olvasást, a beszédet és a hallás utáni szövegértést.A képek és ábrák segíti a nyelvtan és a szókincs elsajátítását, felidézését és használatát.A hanganyag bemutatja a valós nyelvhasználatot, segít fejleszteni a hallás utáni szövegértést é a beszédkészséget.A rövid modulok lehetővé teszik, hogy a saját tempónkban haladjunk.A kurzusA négy szint mindegyike egy nyelvkönyvből és egy munkafüzetből áll. A haladóknak szánt 4. szint azoknak ajánlható, akik már magabiztosan használják az angolt, de szeretnék fejleszteni a szókincsüket, a nyelvtani tudásukat és a beszédkészségüket. A kurzusa Közös Európai Referenciakeret (KER) ajánlását követi. A haladóknak szánt kötete
  Tovább
  ISBN: 9789633047095
  nyelv(ek): angol , magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  4 500 Ft

  3 825 Ft(15%)

 • Olasz Mindenkinek Junior - Minden Napra 5 Szó

  Olasz Mindenkinek Junior - Minden Napra 5 Szó

  Kiadó: Hvg
  INGYENES ONLINE HANGANYAGGAL!TANULJ MEG ÉS GYAKOROLJ 1000 OLASZ SZÓT!Tanulj meg naponta 5 szót a könyv képeinek és online hanganyagának segítségével, így egy év alatt 1000 olasz szó írásmódját és kiejtését sajátíthatod el.A könyvborító füleivel takard le a képeket, és ellenőrizd a tudásod!Minden hét végén szórakoztató feladatokon keresztül ismételheted át a héten tanult szavakat!Színes képek segítenek megtanulni a szavakat és emlékezni rájuk!INGYENES HANGANYAGweblap és alkalmazáswww.dk5words.com/uk(mindkét fülön ugyanaz a szöveg:Takard le a képeket, és ellenőrizd a tudásod!
  Tovább
  ISBN: 9789635652273
  nyelv(ek): olasz
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  7 200 Ft

  6 120 Ft(15%)