0

Keresés:

English Zone 3 Tankönyv

Nolasco,Rob

Raktárkészlet: 1-10 pld
Rendelhető

Webes ár:

3 925 Ft

3 336 Ft(15%)

Könyv jellemzők

KiadóOxford University Press
CélcsoportIskola felső tagozat
Oldalszám94
KötésFűzött
Méret (cm)20.8x29.5x0.5
ISBN9780194618144
NyelvAngol
Nyelvi szintA1-A2
Kiadás éve2008
English Zone 3. kezdő szintű (A1-A2) általános iskola felső tagozatos tankönyv. Színe: lila, kék.

An easy-to-teach course for pupils aged 10-14.

A négyrészes English Zone sorozat alacsonyabb óraszámú, illetve lassabban haladó felső tagozatos csoportok számára ideális tananyag. Elsősorban ott, ahol a Project nehéznek bizonyul, ahol nemcsak az alacsony óraszám, hanem a diákok képességei miatt is
sokkal több gyakorlásra, erősebb motivációra van szükség. Lépésről lépésre haladva, logikus rendszerben tanítja a nyelvtani szerkezeteket, építi fel a szókincset, és világos, jól követhető feladatainak köszönhetően megbízható nyelvtudást nyújt a kevésbé
magabiztos tanulók számára is. Különösen sikeresen használható diszlexiás tanulókkal, melyhez általános és a könyv egyes feladataihoz kapcsolódó konkrét módszertani segítség a tanári kézikönyvben található.

Az English Zone alacsonyabb óraszámú, illetve lassabb haladásra képes általános iskolai csoportok számára bizonyulhat ideális választásnak negyedik vagy ötödik osztálytól.
 A szerző, Rob Nolasco, már több ízben bebizonyította sikeres sorozataival (WOW, Twist), hogy mennyire ismeri a tizenévesek világát, így az English Zone is biztosan hamar közkedveltté válik.
 Elsősorban azoknak a csoportoknak javasoljuk ezt a sorozatot, akiknek a Project is nehéznek bizonyult, illetve nemcsak az alacsony óraszám, de a diákok képességei miatt is sokkal lassabb tempóra és még több gyakorlásra van szükség.
 A négyszintes English Zone igencsak alapos mind a szókincs, mind a készségfejlesztés, a szituációs gyakorlatok valamint a nyelvtani gyakorlás tekintetében.
 Minden fejezet tartalmaz egy project jellegű feladatot, mely a leckében megismert kulturális információhoz kapcsolódóan ad lehetőséget a személyes élmények feldolgozására.
 Újdonság, a flashcard-ok használatának lehetősége, mely felső tagozaton igen ritka, ám annál szórakoztatóbb és praktikusabb.
 A topic-based sorozat minden szintjén jól kiszámítható szerkezet és szellős, átlátható oldalak biztosítják a könnyebb eligazodást tanár-diák számára egyaránt.
 Minden unit címe maga a témakör, amiről a lecke szól.
 A leckék szóbeli bevezetéssel indulnak: egy képes történet egy párbeszédes szituációja vezeti be a témakört. Ezt a Language Zone követi, mely mindig csak egy konkrét nyelvtani jelenség alapos megismerését, gyakorlását biztosítja. Következik a Skill
Zone, az elkülönített készségfejlesztés, melyhez minden esetben egy szituáció kapcsolódik, hogy a nyelvi funkciók is gyakorlásra kerüljenek. A már említett kulturális érdekességek és project feladat a Culture Zone című részben találhatóak.
 A Look and Learn box-ok jó segítséget adnak kollégáink számára az adott tananyaghoz kapcsolódó újdonságok kiemeléséhez, gyakorlásához.
 Az English Zone-hoz természetesen szójegyzék és magyar nyelvű nyelvtani összefoglaló készül, mely ezúttal a könyv hátsó részében lesz található. A tanmenet letölthető honlapunkról. Teszteket, óravázlatot és további részletes segítséget a tanári
kézikönyvben találnak.