0

Keresés:

nyelvoktatás

Rendezés:
 • Wirtschaftskommunikation Deutsch Neubearbeitung Lehrbuch

  Wirtschaftskommunikation Deutsch Neubearbeitung Lehrbuch

  Kiadó: Klett-Langenscheidt
  In der Neubearbeitung von Wirtschaftskommunikation Deutsch wurden die Themen und Inhalte aktualisiert und das Material in einem Band zusammengefasst.
  Tovább
  ISBN: 9783126061865
  nyelv(ek): német
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  10 640 Ft

  9 044 Ft(15%)

 • Test- Und Übungsbuch Ösd Mittelstufe Dt.B2+2 Cd 2.Kiadás

  Test- Und Übungsbuch Ösd Mittelstufe Dt.B2+2 Cd 2.Kiadás

  Péntek-Szombatiné
  Kiadó: Nordwest 2002
  Könyvünk 1. részében 7 egész tesztsor (írásbeli és szóbeli) található az ÖSD Mittelstufe Deutsch B2 szintű nyelvvizsgára. A 2. rész Feladatok gyűjteményét tartalmazza, amelyben az összes vizsgaelemből további számtalan vizsgafeladat áll a tanulókrendelkezésére. Természetesen a Hallásértési feladatok transzkriptjei is megtalálhatók a könyvben, illetve a Megoldókulcs kivehető formában. A kiadványhoz 2 db CD is tartozik.
  Tovább
  ISBN: 9789638982391
  nyelv(ek): német
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  4 500 Ft

  3 825 Ft(15%)

 • Everyday Hungarian I

  Everyday Hungarian I

  Kiadó: Tudomány Nyelviskola
  Az Everyday Hungarian nyelvkönyv kezdő kötete külföldiek részére nyújt azonnali segítséget már az első Magyarországon töltött napon.Elsősorban teljesen kezdőknek ajánlott, de elmélyítésre, ismétlésre és gyakorlásra kiválóan alkalmazható magasabb szinten is. Anyelvtanulók mindennapi szituációkon keresztül sajátíthatják el az alapvető szókincset és nyelvi fordulatokat. A könyvtartalmazza a feladatok megoldásait és a feldolgozott szavak listáját.A könyv alapjául szolgáló tananyagot 2014 augusztusáig több mint 400 nyelvtanuló használta sikerrel.
  Tovább
  ISBN: 9789631200584
  nyelv(ek): magyar , angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  4 990 Ft

  4 241 Ft(15%)

 • Konversation Ungarisch

  Konversation Ungarisch

  Kiadó: Lingea Kft.
  Lehetővé tesszük Önnek a kommunikációt utazásai során a mindennapi helyzetekben és vészhelyzetekben A Konversation Ungarisch több mint kétezer egy-egy téma köré csoportosított szót, kifejezést, és mondatot tartalmaz, melyek lehetővé teszik a hatékonykommunikációt a mindennapi helyzetekben és vészhelyzetekben egyaránt, még azoknak is, akik a magyar nyelvben teljesen kezdőnek számítanak. A hangsúlyt az aktív kommunikációra, az áttekinthetőségre és a szövegben való könnyű tájékozódásra fektettük.Kiadványunkban mindemelett rövid nyelvtani áttekintést, hasznos információkat, illetve utazási tanácsokat is talál.
  Tovább
  ISBN: 9786155409769
  nyelv(ek): német
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  3 990 Ft

  3 392 Ft(15%)

 • Ready For First WB. Without Key + Audio Cd 3Rd Ed.

  Ready For First WB. Without Key + Audio Cd 3Rd Ed.

  Kiadó: Macmillan
  Ready for FCE is the new, third edition of our popular FCE preparation course aimed at young adult students training for the Cambridge FCE exam. All four skills are systematically developed and practised in each unit, while in-depth exam training isgiven in the form of regular 'What to expect in the exam' and 'How to go about it' help boxes. This step-by-step approach ensures that students will be fully prepared and confident when sitting the new 2015 First Certificate exam. The Student's Book,available with or without key, contains 14 units and now includes a 'Writing Bank'. The accompanying Student's Book DVD-ROM contains two computer-based practice tests and video material for the Speaking test. The Teacher's Book is accompanied by a TestCD-ROM with tests in both PDF and editable Word format. There is additional photocopiable material in the Teacher's Book, with a focus on material for the Speaking test.Key features include: New content and updated material suitable for the 2015 FCE exam A digital element now complements the course, supplying two computer-based practice tests and video material for the Speaking test on a DVD-ROM A special emphasis onword-building, collocations and phrasal verbs helps students master some of the harder aspects of English Model answers provide solid preparation and support for writing tasks A new 'Writing Bank' feature in the Student's Book A complete FirstCertificate grammar syllabus and reference section Thorough First Certificate vocabulary and skills development
  Tovább
  ISBN: 9780230440067
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  5 066 Ft

  4 306 Ft(15%)

 • Hungarolingua - Ungarisches Lehrbuch Für Anfanger+Cd Stufe 1

  Hungarolingua - Ungarisches Lehrbuch Für Anfanger+Cd Stufe 1

  Kiadó: Debreceni Nyári Egyetem
  ISBN: 9789638952295
  nyelv(ek): német , magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  4 800 Ft

  4 080 Ft(15%)

 • Hungarian Phrasebook

  Hungarian Phrasebook

  Kiadó: Lingea Kft.
  The Hungarian Phrasebook contains more than two-thousand words, expressions and phrases grouped around topics that allow effective communication in both everyday situations and in emergencies, and it is suitable even for complete beginners. The emphasiswas placed on active communication, transparency and easy orientation in the text. In our publication you will find a brief overview of the Hungarian grammar, some useful information and travel tips.Lehetővé tesszük Önnek a kommunikációt utazásai során a mindennapi helyzetekben és vészhelyzetekben A Konversation Ungarisch több mint kétezer egy-egy téma köré csoportosított szót, kifejezést, és mondatot tartalmaz, melyek lehetővé teszik a hatékonykommunikációt a mindennapi helyzetekben és vészhelyzetekben egyaránt, még azoknak is, akik a magyar nyelvben teljesen kezdőnek számítanak. A hangsúlyt az aktív kommunikációra, az áttekinthetőségre és a szövegben való könnyű tájékozódásra fektettük.Kiadványunkban mindemelett rövid nyelvtani áttekintést, hasznos információkat, illetve utazási tanácsokat is talál.egyaránt, még akkor is, ha az adott nyelvben teljes kezdőnek számít. A hangsúlyt az aktív kommunikációra, az áttekinthetőségre és a szövegben való könnyű tájékozódásra fektettük.
  Tovább
  ISBN: 9786155409752
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  3 990 Ft

  3 392 Ft(15%)